Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ηχούν οι σειρήνες στο Τελ Αβιβ όπου ακούστηκε κι έκρηξη – BINTEO

Ηχούν οι σειρήνες στο Τελ Αβιβ όπου ακούστηκε κι έκρηξη – BINTEO

Σειρήνες ήχησαν στο Τελ Αβίβ προειδοποιώντας για πυραυλική επίθεση κατά της πόλης, ενώ αμέσως μετά ακούστηκε και μια έκρηξη, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Ένα σύννεφο καπνού φάνηκε στον ουρανό πάνω από τα νότια προάστια του Τελ Αβίβ, όπου βρίσκεται το εμπορικό κέντρο του Ισραήλ. Ο Ισραηλινός Ραδιοσταθμός μετέδωσε ότι μια συστοιχία αντιαεροπορικών πυραύλων, τύπου “Iron Dome”, αναχαίτισε τον πύραυλο στον αέρα. Ένας πύραυλος που εκτοξεύτηκε σήμερα από τη Λωρίδα της Γάζας προς το Τελ Αβίβ καταρρίφθηκε από το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας “Iron Dome”, επιβεβαίωσε ένας ισραηλινός στρατιωτικός εκπρόσωπος. Δείτε βίντεο από το Ισραήλ στο onalert.gr

Το Ισραήλ ανέπτυξε σήμερα μια συστοιχία πυραύλων “Iron Dome” στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ, μετά τις εκτοξεύσεις πυραύλων από τη Λωρίδα της Γάζας προς την πυκνοκατοικημένη μητρόπολη, την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Στη Γάζα, η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την τελευταία πυραυλική επίθεση στο Τελ Αβίβ και δήλωσε ότι εκτόξευσε έναν πύραυλο προς την πόλη αυτή, η τρίτη τέτοια επίθεση αφότου το Ισραήλ εξαπέλυσε την αεροπορική του επίθεση στον θύλακο αυτό την Τετάρτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεκροί 8 Παλαστίνιοι απο το πρωί – Η ισραηλινή αεροπορία συνεχίζει να σφυροκοπά στη Λωρίδα της Γάζας

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε