Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Jared Leto: Το νέο πρόσωπο της Carrera – Ματιά στα παρασκήνια [vid]

Jared Leto: Το νέο πρόσωπο της Carrera – Ματιά στα παρασκήνια [vid]

Η ιταλική μάρκα γυαλιών Carrera εμπιστεύεται μια ακόμα φορά τον Jared Leto για την προώθηση της νέας διαφημιστικής της καμπάνιας.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Jared Leto είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την Carrera για το πρότζεκτ Maverick 2016 για την 60ή επέτειο της εταιρείας.

Έκτοτε ο Leto έχει γίνει θερμός υποστηρικτής της μάρκας, θεωρώντας την Carrera “πάντα λίγο διαφορετική” και επαινώντας τους συνδυασμούς στιλ της “ισχυρής ταυτότητας” και της κλασικής και διαχρονικής ματιάς.

Η φωτογράφηση για την καμπάνια που έγινε από τον Terry Richardson αναμένεται να κάνει ντεμπούτο αργότερα μέσα στον μήνα με την έναρξη της διάθεσης των νέων προϊόντων στα καταστήματα.

Έχει δοθεί όμως στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφησης με την ανακοίνωση της νέας συνεργασίας και συλλογής.

Στα πλάνα ο Jared Leto ποζάρει με τα νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως της ιταλικής εταιρείας, ενώ κάνει εμφάνιση και με νέο λουκ, καθώς φωτογραφίζεται με κοντά μαλλιά.

Η καμπάνια είναι το πρώτο βήμα συνεργασίας, με την Carrera να έχει ανακοινώσει πως μια συλλογή “Inspired by Jared Leto” θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: Latimes

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε