Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ξεκατινιάζονται δημόσια με τα πεθερικά της! Ξέσπασμα του διάσημου μποξέρ Amir Khan [pics, vid]

Ξεκατινιάζονται δημόσια με τα πεθερικά της! Ξέσπασμα του διάσημου μποξέρ Amir Khan [pics, vid]

“Σταματήστε ΤΩΡΑ ή θα χάσετε γιο και άντρα!” ήταν το μήνυμα που έστειλε εξαγριωμένος ο μποξέρ Amir Khan στους γονείς του και τη γυναίκα του.

Ο Βρετανός μποξέρ Amir Khan αποκάλεσε γελοιότητα το δημόσιο ξεκατίνιασμα των γονιών του με τη γυναίκα του Faryal Makhdoom Khan. Το 25χρονο μοντέλο υποστήριξε την περασμένη εβδομάδα πως τα τελευταία 3 χρόνια έχει πέσει θύμα bullying από τα πεθερικά της.

Υποστήριξε πως τη θεωρούν κακή μουσουλμάνα λόγω των ρούχων που επιλέγει και αφήνουν να αποκαλύπτονται μέρη του σώματός της και πως την κόβουν από οικογενειακές φωτογραφίες. Σε απάντηση αυτών, το 25χρονο μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία του αδερφού του συζύγου της Haroon Khan μεθυσμένου και γυμνού σε ένα κρεβάτι.

Ο εκατομμυριούχος μποξέρ Amir προσπάθησε να τερματίσει τη βεντέτα με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. “Ζητώ συγγνώμη για την ανόητη φωτογραφία και το μήνυμα που ανέβασε η Faryal. Εδώ βοηθάω τους λιγότερο τυχερούς σε ένα φιλανθρωπικό δείπνο και η οικογένεια και η γυναίκα μου απλά καταστρέφουν το καλό μου όνομα. Δεν ήθελα να εμπλακώ σε αυτό το χάος. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ριάλιτι. Οι γονείς μου είναι γονείς μου και η γυναίκα μου είναι γυναίκα μου. Όποια παρεξήγηση και αν έχει συμβεί θα έπρεπε να την κρατήσουν κρυφή. Έχουν φτάσει στο σημείο να χάσουν γιο και άντρα. Παιδιάστικη συμπεριφορά. Και τα δύο μέρη πρέπει να το σταματήσουν. Αρκετά ανέχτηκα”.

 

 

Μιλώντας για πρώτη φορά γύρω από τη βεντέτα, οι γονείς του αρνήθηκαν τις κατηγορίες εκφοβισμού και ενδοοικογενειακής βίας που τους προσάπτει η 25χρονη. Υποστήριξαν πως ψεύδεται και πως της φέρονται σαν να είναι κόρη τους. “Η Faryal υιοθετούσε έναν ενδυματολογικό κώδικα που δεν ήταν αποδεκτός στην ισλαμική πίστη. Να προσκομίσει στοιχεία που να αποδεικνύουν αυτά για τα οποία μας κατηγορεί. Τη σεβόμαστε και την αγαπάμε όπως τις δύο κόρες μας”, δήλωσε ο πατέρας του διάσημου μποξέρ.

 

 

“Είμαι πολύ περήφανη Πακιστανή και πάντα σεβόμουν τα πεθερικά μου. Έχουμε τις παραδόσεις και τις αξίες μας. Κανείς δεν κακοποίησε τη Faryal και μια φορά της είπα να βάλει πέπλο. Δεν με άκουσε και δεν το ανέφερα ξανά”, συμπλήρωσε η μητέρα του Amir Khan. “Ο Amir μας είπε πως δεν τον ακούει και ότι θα πρέπει να ενημερώσουμε τους γονείς της για αυτό. Ζούσαμε στο ίδιο σπίτι αλλά η Faryal ποτέ δεν κόλλησε μαζί μας. Μας λέει “paindoo” και έχει ξεχάσει πως είμαστε οι “paindoo” γονείς που γέννησαν και ανέθρεψαν τον Amir Khan.

“Έχω υποστηρίξει τη γυναίκα μου και αυτό επειδή είχε δίκιο. Από τότε που παντρεύτηκα βλέπω πώς της φέρονται η οικογένεια και τα αδέρφια μου. Δεν ήταν δίκαιο. Δεν είμαι χαρούμενος που βγήκε προς τα έξω. Ήταν ιδιωτικό ζήτημα και έπρεπε να μείνει ιδιωτικό. Τα αδέρφια μου πόσταραν στα social media συνέχεια. Ζήτησα από τον πατέρα μου να τα σβήσουν και κανείς δεν με άκουσε. Ήμουν υπομονετικός και το κράτησα κρυφό αλλά η Faryal μου είπε ότι δεν μπορούσε να το ανεχθεί άλλο και πως έπρεπε να μιλήσει. Αυτό έκανε. Την υποστήριξα όταν την ενοχλούσαν οι δικοί μου. Αλλά δεν υποστήριξα τα αδέρφια μου ή τη γυναίκα μου που κάνουν τέτοια παιδιαρίσματα στα media. Πραγματικά έχει ξεφύγει από τον έλεγχο και πρέπει να μπει ένα τέλος”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε