Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ξέχασε τη σύζυγο στο… καπό!

Ξέχασε τη σύζυγο στο… καπό!

Αν φανταστεί κάνεις την εικόνα, μοιάζει λίγο με σκηνή ταινίας: ένα αυτοκίνητο να τρέχει με 160 χλμ την ώρα και μια γυναίκα να βρίσκεται στο καπό, προσπαθώντας να σωθεί. Μόνο που είναι πέρα για πέρα πραγματικότητα!

Ένας άνδρας ο οποίος είχε κάνει χρήση μεθαμφεταμίνης, οδήγησε για περισσότερα από 40 μίλια το μίνι φορτηγάκι του, έχοντας πάνω στο καπό του αυτοκινήτου… τη σύζυγό του.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, η γυναίκα ανέβηκε πάνω στο καπό έξω από το σπίτι του ζευγαριού στην Μαντέκα της Καλιφόρνιας σε μία προσπάθεια να αποτρέψει το σύζυγό της από το να φύγει, ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της πόλης, Ρεξ Όσμπορν.

Όμως αντί να σταματήσει, ο 36χρονος Κρίστοφερ Κάρολ ανέπτυξε ταχύτητα με τη σύζυγό του πάνω στο καπό.

Τα στοιχεία της συζύγου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία επειδή είναι θύμα οικογενειακής βίας, αλλά ο Όσμπορν είπε ότι η γυναίκα είναι περίπου 30 ετών και μητέρα.

Στην πόλη Πλίζαντον, η γυναίκα κατέβηκε από το καπό όταν ο Κάρολ έκοψε ταχύτητα, είπε η αστυνομία προσθέτοντας ότι ο σύζυγος συνελήφθη και εναντίον του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οικογενειακή βία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε