Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε! Τέλος οι γυμνές φωτογραφίες από το Playboy!

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

“Μεγάλωσε” γενιές και γενιές ανδρών. Αλλά η εποχή προχωράει, εξελίσσεται και μαζί της αλλάζει ακόμη και ένα από τα πιο φημισμένα ανδρικά περιοδικά: το Playboy. Που αποφάσισε πως το πολύ γυμνό είναι ντεμοντέ και σταματά τις γυμνές φωτογραφίσεις!

Η μεταστροφή του Playboy ξεκίνησε, εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, από την online έκδοσή του. Τώρα, ήρθε ο καιρός και για την έντυπη έκδοση να αλλάξει. Και το περιοδικό που έγινε γνωστό για τα γυμνά του, δεν θα… είναι πια εδώ. Πλέον, το γυμνό θεωρείται πως δεν κάνει αίσθηση. Και μιλάμε για το περιοδικό που… εφηύρε τον όρο playmate!

Σύμφωνα με τους New York Times, στόχος του Playboy είναι να δημιουργήσει ένα νέο αναγνωστικό κοινό, το οποίο μειωνόταν δραματικά επί δεκαετίες. Ο επανασχεδιασμός του Playboy στοχεύει και στο φρεσκάρισμά του, προκειμένου να γίνει πιο σύγχρονο. Θα φιλοξενείται η φωτογράφιση της playmate του μήνα, αλλά δεν θα είναι γυμνή.

Το 2015, έμφαση θα δοθεί στην ερευνητική δημοσιογραφία, στις συνεντεύξεις, θα υπάρχει στήλη για το σεξ, αλλά θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο περιεχόμενο και στην ποιότητα του. Οι επικεφαλής του ομίλου δηλώνουν στους Times πώς το περιεχόμενο είναι αυτό που μετράει όταν μια γενιά ανδρών έχει ελεύθερη πρόσβαση σε πορνογραφικές ιστοσελίδες.

Ο CEO του ομίλου Playboy Enterprises, Σκοτ Φλέιντερς, δήλωσε στο NBC: «Δεν είναι προκλητικό να βλέπεις γυμνό. Στην πραγματικότητα, περιορίζει το κοινό μας». Ο άνθρωπος που γέμισε τον κόσμο «κουνελάκια», δεν είναι άλλος από τον δημιουργό του περιοδικού Χιου Χέφνερ, ο οποίος είχε πείσει την Μέριλιν Μονρόε να ποζάρει για το εξώφυλλο του πρώτου Playboy, το 1953.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε