Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 22 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Και οι πόρνες έχουν συνδικαλιστική ψυχή – Απεργούν από το σεξ με... τραπεζίτες!

Και οι πόρνες έχουν συνδικαλιστική ψυχή – Απεργούν από το σεξ με... τραπεζίτες!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.03.2012 | 09:04
Πρώτη δημοσίευση: 28.03.2012 | 08:19

Αν δεν ανάψουν το "πράσινο φως" για να δοθούν δάνεια σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που "στενάζουν" από την κρίση, κομμένο το σεξ ξεκαθαρίζουν οι πόρνες πολυτελείας στην Ισπανία.

Μάλλον εμπνευσμένες από τη Λυσσιτράτη, οι συνοδοί πολυτελείας που εργάζονται στην Ισπανία ανακοίνωσαν την απόφασή τους να μην ξανακάνουν σεξ με τραπεζίτες μέχρι εκείνοι να... ανοίξουν τις κάνουλες και να δώσουν χρήματα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις!

Ιερόδουλες πολυτελείας από τη Μαδρίτη ξεκαθάρισαν ότι η επ’ αόριστον απεργία θα συνεχιστεί μέχρι οι τραπεζίτες να «εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στην κοινωνία» και να αρχίσουν να προσφέρουν μεγαλύτερα δάνεια στους Ισπανούς.

Το... εμπάργκο έχει ξεκινήσει εδώ και τρεις μέρες, σύμφωνα με τη Daily Mail. Μόνο που οι πονηρούληδες τραπεζίτες δε μπορούσαν να ανεχτούν την... απεργία. Και προσπάθησαν να ξεγελάσουν τις ιερόδουλες προσποιούνται τους αρχιτέκτονες ή τους μηχανικούς. Αλλά τους πήραν... χαμπάρι!

Πως; «Πάνε χρόνια που αρχιτέκτονες ή μηχανικοί μπορούσαν να διαθέσουν ποσά που αρχίζουν από 300€» αποκάλυψε μια από τις πόρνες πολυτελείας.
Το μεγαλύτερο συνδικάτο συνοδών πολυτελείας της Μαδρίτης, που ουσιαστικά πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις, θεωρεί πως «είμαστε οι μοναδικές που έχουμε ουσιαστικά τη δύναμη να πιέσουμε τους τραπεζίτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τώρα τρέμουν για την Ισπανία

Κώδικας καλής συμπεριφοράς των τραπεζών κατά των υπερχρεωμένων ιδιοκτητών ακινήτων

Γενική απεργία στις 29 Μαρτίου στην Ισπανία

«Δεν είναι κρίση, είναι αισχροκέρδεια» - Χιλιάδες στους δρόμους κατά των τραπεζών!   Διαδώστε αυτό το άρθρο