Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Καίνε οι ερωτοδουλειές τον Μπερλουσκόνι – Νέες αποκαλύψεις από ιερόδουλη

Η εικοσιοκτάχρονη συνοδός πολυτελείας από το Ρέτζιο Εμίλια της βόρειας Ιταλίας, τέλος, υπογράμμισε ότι «στις γιορτές του Καβαλιέρε είδε και πολύ νέες κοπέλες».

Η είκοσιοκτάχρονη συνοδός, σε τηλεοπτική της συνέντευξη, επιβεβαίωσε ότι συνάντησε δυο φορές των “μίστερ τιβί”, λαμβάνοντας πέντε χιλιάδες ευρώ. Η Μακρί, δήλωσε επίσης ότι «δεν ήταν μόνη, όλες, όμως, οι κοπέλες που βρίσκονταν στα δείπνα του Μπερλουσκόνι, έπρεπε να μείνουν σιωπηλές, να μην επικοινωνούν μεταξύ τους, από την στιγμή που οι οργανωτές δεν επιθυμούσαν να γίνουν αναφορές σε προσωπικές λεπτομέρειες».
 
Ο ιταλός πρωθυπουργός, χαρακτήρισε, επίσης, «αβάσιμες και χωρίς πραγματικά στηρίγματα», τις αποκαλύψεις νεαρών συνοδών πολυτελείας. «Διερωτώμαι για ποιο λόγο το κάνουν. Μια κοπέλα που δηλώνει μπροστά σε όλο τον κόσμο ότι είναι μια ιερόδουλη, χάνει κάθε μελλοντική ευκαιρία να μπορέσει να δουλέψει. Προσπαθώ να καταλάβω ποιος τις έχει πληρώσει…», πρόσθεσε ο Ιταλός πρωθυπουργός. 

Ο Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, από την Λιβύη όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, θέλησε να αναφερθεί στις τελευταίες αποκαλύψεις, σχετικά με την προσωπική του ζωή. «Μια φορά το μήνα, οργανώνω δείπνα στα σπίτια μου, βραδιές κατά τις οποίες όλα διεξάγονται με τρόπο αξιοπρεπή, έντιμο και κομψό», δήλωσε ο Καβαλιέρε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε