Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Καινούργιος έρωτας υπάρχει στη ζωή του!

Καινούργιος έρωτας υπάρχει στη ζωή του!
Όπως όλα δείχνουν ο πρώην ισχυρός άντρας του ΔΝΤ προτιμάει τις πιο νεαρές και τις… δημοσιογράφους!

Παρηγοριά σε νέα αγκαλιά βρήκε ο Στρος Καν έναν χρόνο μετά το «ροζ» σκάνδαλο με την καμαριέρα στο Sofitel του Μανχάταν που γκρέμισε τις προεδρικές του φιλοδοξίες. Λίγες μόλις ημέρες μετά την είδηση του διαζυγίου του από τη δημοσιογράφο Αν Σινκλέρ, η οποία είχε σταθεί στο πλευρό του κατά την περιπέτειά του στη Νέα Υόρκη αλλά και μετά τη σύλληψή του για υπόθεση μαστροπείας στο ξενοδοχείο Κάρλτον της Λιλ, ο παρ’ ολίγον πρόεδρος της Γαλλίας εμφανίστηκε δίπλα σε νέα κατάκτηση.
 
Σύμφωνα με το lifestyle γαλλικό περιοδικό «VSD», το οποίο δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού τραβηγμένες από παπαράτσι, το νέο του αμόρε είναι γύρω στα 40, καστανόξανθη, κομψότατη, ανύπαντρη και εργάζεται και εκείνη σε τηλεοπτικό κανάλι, όπως και η πρώην σύζυγός του, στο LCI. Εκτός από τα παραπάνω στοιχεία και το όνομά της, Μύριαμ, τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για τη μυστηριώδη γυναίκα που φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά του ισχυρού άνδρα της Γαλλίας.
Με κεντρικό τίτλο «Ξεχνάει την Αν με μία άλλη», το περιοδικό αποκαλύπτει ότι ο 63χρονος Στρος Καν παρουσίασε τη νέα του αγαπημένη σε ταξίδι που έκανε στην Κορσική, φιλοξενούμενος του παλιού φίλου του και αντιδημάρχου του Σοσιαλιστικού κόμματος στη Σαρσέλ, Φρανσουά Πουπονί. Η φωτογραφία δείχνει τον Στρος Καν να κρατάει αγκαλιά τη Μύριαμ, το πρόσωπο της οποίας δεν φαίνεται, καθώς το ζευγάρι βγαίνει από ένα κτίριο.
«Εχει βρει ο Ντομινίκ στο πρόσωπο της Μύριαμ τη γυναίκα που επιτέλους θα τον κάνει να αποκηρύξει τους παλιούς του δαίμονες;», αναρωτιέται το περιοδικό. «Σε κάθε περίπτωση το ζευγάρι φαίνεται ευτυχισμένο. Τρυφερές χειρονομίες, φιλιά στον λαιμό, ρομαντικά δείπνα υπό το φως των κεριών, ραντεβού στο Παρίσι», γράφει και υποστηρίζει ότι κατά το Σαββατοκύριακο που πέρασαν οι δυο τους στην Κορσική, ο Στρος Καν με τη Μύριαμ κοντά του «έγινε ξανά ένας τζέντλεμαν».
 
Παρ’ όλο που σύντομα θα κυκλοφορήσει ταινία με την υπόθεση του Sofitel, οι αμφιλεγόμενες κατηγορίες της οποίας για απόπειρα βιασμού κατέρρευσαν, και παρ’ όλο που εκκρεμούν μερικές δίκες εναντίον του, ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ περνάει ευχάριστα τη ζωή του στο Παρίσι και -αν εξαιρέσουμε την εν λόγω φωτογραφία με τη νέα σύντροφο- έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Metro».
 
Οι φήμες που οργίαζαν επί μήνες στον γαλλικό Τύπο περί χωρισμού του Στρος Καν με την επί 21 χρόνια σύζυγό του και που το πρώην ζευγάρι επέμενε να διαψεύδει απειλώντας ακόμα και με δικαστική αγωγή, επιβεβαιώθηκαν μόλις την περασμένη εβδομάδα, όταν η ίδια η 64χρονη Σινκλέρ μίλησε στην εφημερίδα «Parisien».
 
Οι επισκέψεις στο σινεμά μάλλον δεν θα είναι μέσα στα σχέδια του Στρος Καν για τα ρομαντικά ραντεβουδάκια με τη νέα του αγαπημένη τον χειμώνα. Μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες στη Γαλλία είναι αυτή του Αμερικανού σκηνοθέτη Αμπέλ Φεράρα για το ροζ σκάνδαλο στο Sofitel του Μανχάταν, τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες, παρ’ όλο που ο τίτλος της δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί. Τον Στρος Καν θα υποδυθεί ο δημοφιλής ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρτιέ και την Αν Σινκλέρ η Γαλλίδα καλλονή Ιζαμπέλ Ατζανί, η οποία δήλωσε για την ταινία: «Πρόκειται για την κεκλεισμένων των θυρών άποψη ενός ζευγαριού που το έχει παρασύρει ένας χείμαρρος. Θα έχει ενδιαφέρον επειδή ο σκηνοθέτης μας δεν είναι Γάλλος και θα πάει εκεί που πονάει. Με εκείνον δεν υπάρχει ο κίνδυνος της πολιτικής ορθότητας».
 

Πηγή: Εφημερίδα Έθνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τίτλοι τέλους για Στρος Καν και Αν Σενκλέρ – Κόσμος

Ο Στρος-Καν μήνυσε το περιοδικό που έγραψε ότι χωρίζει… – Κόσμος

Χώρισε ο Στρος Καν – Τον άφησε η Αν Σιγκλέρ και έπεσε σε κατάθλιψη – Κόσμος

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε