Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Κακό το όραμα του Ρόμνεϊ για την οικονομία"

`Κακό το όραμα του Ρόμνεϊ για την οικονομία`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.08.2012 | 23:12
Πρώτη δημοσίευση: 11.08.2012 | 23:12

Ο Πολ Ράιαν, υπερασπίζεται ένα "ριζοσπαστικό" και "κακό" όραμα για την οικονομία που θα οδηγούσε στην επανάληψη "καταστροφικών" λαθών... κατήγγειλε το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του Μπαράκ Ομπάμα.

"Ως μέλος του Κογκρέσου, ο Ράιαν ενέκρινε την άφρονα οικονομική πολιτική του Μπους (του νεότερου) που οδήγησε στην έκρηξη του ελλείμματός μας και κατέστρεψε την οικονομία μας", δήλωσε ο Τζιμ Μεσίνα, που διευθύνει το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του απερχόμενου Δημοκρατικού προέδρου.

"Ονομάζοντας τον Πολ Ράιαν (ως υποψήφιο αντιπρόεδρο) ο Μιτ Ρόμνεϊ επέλεξε έναν εκλεγμένο με επιρροή στη Βουλή των Αντιπροσώπων που μοιράζεται την πίστη του σε μια κακή οικονομική πολιτική: την πεποίθηση πως οι νέες φοροαπαλλαγές για τους πιο πλούσιους, που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό, συνδεόμενες με ένα μεγαλύτερο βάρος στους ώμους της μεσαίας τάξης και των ηλικιωμένων, θα επιτρέψουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να έχουμε μια πιο ισχυρή οικονομία", υπογραμμίζει ο Μεσίνα.

Παρουσιάζοντας τον Ράιαν ως "τον αρχιτέκτονα του ριζοσπαστικού προϋπολογισμού που παρουσίασαν οι Ρεπουμπλικανοί στη Βουλή", δείχνει επίσης την υποστήριξή του στο σχέδιο του Ρόμνεϊ που προβλέπει φοροαπαλλαγές για τους εκατομμυριούχους ή περικοπές στον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό για την παιδεία.

Το σχέδιο του προϋπολογισμού το οποίο προασπίζεται ο Πολ Ράιαν θα καταλήξει επίσης στον τερματισμό του συστήματος κοινωνικής προστασίας για τους ηλικιωμένους Medicare, αναφέρει ο Μεσίνα.

"Το δίδυμο Ρόμνεϊ-Ράιαν θα μας έφερνε πίσω κάνοντάς μας να επαναλάβουμε τα ίδια καταστροφικά λάθη", καταλήγει ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Μπαράκ Ομπάμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ρόμνεϊ έκανε την γκάφα του ακόμη και όταν παρουσίαζε τον αντιπρόεδρο του! - ΒΙΝΤΕΟ   Διαδώστε αυτό το άρθρο