Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Καλοαναθρεμμένο παιδί της μαμάς ο 32χρονος μακελάρης!

Με τη μητέρα του και την αδερφή του

Ο Αντερς Μπέρινγκ Μπρέϊβικ γιος διπλωμάτη γεννήθηκε στο Λονδίνο. Από τους φίλους του περιγράφεται ως παιδί της μαμας ο οποίος δεν έφυγε από το σπίτι ως τα 30 του χρόνια.

Οι φίλοι του λιγοστοί, ενώ από τα γραφόμενά του προκύπτει μεγάλη πικρία για τον πατέρα του που τους άφησε όταν εκείνος ήταν 15 ετών.

Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1979. Ο πατέρας του οικονομολόγος στη πρεσβεία της Νορβηγίας στο Λονδίνο.

Οι γονείς του χώρισαν οταν ήταν μόλις ενός έτους. Ο πατέρας του έμεινε στο Λονδίνο, ενώ η μητέρα του, νοσοκόμα στο επάγγελμα, τον πήρε εκείνον και την ετεροθαλή αδερφή του και επέστρεψαν στο Οσλο.

‘Εμενε με την 64χρονη μητέρα του σε ένα διαμέρισμα μέχρι πριν από 2 χρόνια, ενω η αδερφή του είχε μετακομίσει στην Καλιφόρνια.

Ο πατέρας του έμεινε στο Λονδίνο και παντρεύτηκε μια συνάδελφό του. Ζήτησε την επιμέλεια του Αντερς και μετακόμισε στην πρεσβεία της Νορβηγίας στο Παρίσι. Την επιμέλεια δεν την κέρδισε, ωστόσο, επισκεπτόταν τον πατέρα του συχνά.

Στα απομνημονεύματά του ο Μπρέϊβικ κατηγορεί τον πατέρα του γιατί τους άφησε και εκείνος από τα 13 του έως τα 16 είχε αντικοινωνική συμπεριφορά κάνοντας γκράφιτι.

Την Κυριακή ο πατέρας του ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στη Νορβηγια και στο άκουσμα των αποτρόπαιων πράξεων του γιου του δήλωσε σοκαρισμένος και τρομοκρατημένος.
Αστυνομικοί έξω από το σπίτι του πατέρα του στα Πυρηναία

Στα 14 του χρόνια ο Μπρειβικ είχε καλύτερό του φίλο έναν 14 χρονο από το Πακιστάν. Ομως διέκοψε μαζί του όταν χάλασαν και οι σχέσεις του με τον πατέρα του.

Οι φίλοι του λένε οτι άρχισε να ενστερνίζεται τις ιδέες της ακροδεξιάς πολύ μετά τα 25 και μάλιστα πήγαινε και σε συγκεντρώσεις νεοναζί.

Στην σελίδα του στο Facebook δηλώνει φαν της κλασσικής μουσικής και θαυμαστής του Τσώρτσιλ και του Μακιαβέλι.

Αγαπημένες του τηλεοπτικές σειρές είναι η σειρά με βρυκόλακες True Blood και η σειρά με έναν ήρωα κομικ κατα συρροή δολοφόνο “Dexter”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Διάγγελμα” στους Νορβηγούς θέλει να κάνει ο μακελάρης! – Σκότωνε έναν άνθρωπο το λεπτό! – Επι 90 λεπτά θέριζε ζωές

Παραληρεί στο μανιφέστο του ο μακελάρης- Σήμερα οδηγείται ενώπιον του δικαστή

Η ωμή ομολογία του μακελάρη: «απαραίτητες οι επιθέσεις» – Τι είπε στην απολογία του

Ο πατέρας του μακελάρη εξομολογείται: «Τα έμαθα από τις εφημερίδες»

Γράμματα, κεριά, λουλούδια και οδύνη για τα θύματα της τυφλής βίας στη Νορβηγία – Αγωνία για τέσσερις νεαρούς που αγνοούνται

Ανείπωτη τραγωδία στη Νορβηγία – 98 oι νεκροί – ΦΩΤΟ ντοκουμέντο απο τη στιγμή του μακελειού

‘Ετσι τίναξε στον αέρα το ‘Οσλο! – 6 τόνοι λιπασμάτων σε εταιρεία βιτρίνα

Ο παράδεισος που έγινε κόλαση – Ο 32χρονος «θέριζε» ζωές επί δυο ώρες!


Η πιο αιματηρή επίθεση σε νορβηγικό έδαφος από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο – «Θα σας σκοτώσω όλους» φώναζε ο ένοπλος στην Οτόγια

Αυτός είναι ο δράστης του μακελειού της Νορβηγίας

Οπλισμένος στο ξενοδοχείο όπου βρισκόταν ο Νορβηγός πρωθυπουργός

Αναβολή λόγω της τραγωδίας!

Τρόμος και χάος στη Νορβηγία – Μία έκρηξη και ένας που άρχισε να πυροβολεί έστειλαν στο θάνατο πάνω από 16 άτομα- Στους δρόμους ο στρατός

Οι χειρότερες επιθέσεις που συγκλόνισαν τις Σκανδιναβικές χώρες

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε