Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

«Καλύτερα να έχεις αδυναμία στις όμορφες κοπέλες παρά να είσαι γκέι»

«Καλύτερα να έχεις αδυναμία στις όμορφες κοπέλες παρά να είσαι γκέι»
Ο Σίλβιο ξέρει να προκαλεί και να απαντάει. Και σήμερα επανήλθε δριμύτερος μετά το νέο ροζ σκάνδαλο που έχει αποκαλυφθεί για τον ίδιο.

«Καλύτερα να έχεις αδυναμία στις όμορφες κοπέλες παρά να είσαι γκέι», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης του Μιλάνου.
 
Η δήλωσή του αυτή προβάλλεται με έμφαση από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, που την συνδέουν με την έρευνα για τις συναναστροφές του Ιταλού πρωθυπουργού, με την δεκαεπτάχρονη μαροκινή Καρίμα, γνωστή και ως «Ρούμπι».
 
Μιλώντας πάντα από το βήμα της αίθουσας τελετών της Διεθνούς Έκθεσης του Μιλάνου, ο Ιταλός πρωθυπουργός, προσπάθησε να «διασκεδάσει» το όλο θέμα: «Έχω ένα πρόβλημα. Θα έπρεπε να τακτοποιήσω μια κάποια Ρούμπι, σε μια δουλειά, σ’ ένα από αυτά τα περίπτερα», δήλωσε ο «Καβαλιέρε».
 
Στο μεταξύ, η έρευνα της εισαγγελίας της ιταλικής συμπρωτεύουσας, συνεχίζεται, με στόχο την αποκάλυψη κάθε πτυχής της νέας αυτής υπόθεσης. Ειδικότερα, το ενδιαφέρον των ανακριτών, σύμφωνα με τον τύπο, εστιάζεται στο τηλεφώνημα που ο μεγιστάνας-πρωθυπουργός, φέρεται να έκανε στην διεύθυνση αστυνομίας της ιταλικής συμπρωτεύουσας. Παρέμβαση με την οποία, κατά την δήλωση ανώτερου αστυνομικού υπαλλήλου, ζήτησε να τύχει προσεκτικής μεταχείρισης η Καρίμα, η οποία είχε οδηγηθεί στο τμήμα για κλοπή.

Ο «μίστερ τιβί», σύμφωνα με την εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα», ισχυρίσθηκε επίσης ότι επρόκειτο για συγγενή του Αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ, η κοπέλα είναι μαροκινή, ενώ ζήτησε να δοθεί σε «προσωρινή ανάθεση», σε εκπρόσωπο του κόμματός του, που είναι συγχρόνως και η προσωπική του οδοντογιατρός .

 
Ο πρόεδρος της ιταλικής βουλής, Τζανφράνκο Φίνι απευθυνόμενος στο ζάμπλουτο πρωθυπουργό, τόνισε: «αν η υπόθεση Ρούμπι αληθεύει, πρέπει να παραιτηθεί».
 
Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, όμως του μπερλουσκονικού «Λαού της Ελευθερίας», δήλωσαν ότι «δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση». «Αντιθέτως- πρόσθεσαν – οι βουλευτές και γερουσιαστές που έφτιαξαν με το Φίνι το νέο κόμμα Μέλλον και Ελευθερία, θα πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν να στηρίζουν την κυβέρνηση».
 
Ο «Καβαλιέρε»,δε, απευθύνθηκε προσωπικά στο μικρό χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Udc, ζητώντας του να προσφέρει «έξωθεν στήριξη στην κυβερνητική πλειοψηφία», χωρίς, δηλαδή, να μετέχει στο κυβερνητικό σχήμα. Οι πρώτες αντιδράσεις, όμως, των ιθυνόντων του Udc, είναι αρνητικές.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε