Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Κανείς δεν ήθελε να υιοθετήσει αυτά τα τρία τυφλά γατάκια (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφία από boredpanda.com
Φωτογραφία από boredpanda.com

Ο μεγάλος αδελφός ονομάζεται Blue και οι αδελφές του Meadow και Little Willow. Είναι τρία αξιολάτρευτα γατάκια, τα οποία κανείς δεν ήθελε να πάρει κοντά του επειδή είναι τυφλά…

Η ιστορία τους ξεκινά τα Χριστούγεννα του 2014, όταν τα τρία γατάκια βρέθηκαν σε μία εγκαταλελειμμένη αποθήκη στο Ντουμπάι. Είχαν ήδη χάσει την όρασή τους εξαιτίας μιας γρίπης με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη τους να τα αφήνει… στη μοίρα τους.

Στη συνέχεια ο Blue υιοθετήθηκε από έναν γείτονα του ιδιοκτήτη, ωστόσο φαινόταν μπερδεμένος χωρίς τις δύο αδελφές του κι έκλαιγε τα βράδια επειδή δεν ήταν κοντά τους. Σύντομα έγινε η επανασύνδεση, αφού στις 19 Φεβρουαρίου του 2015 πήρε κοντά της και τα τρία γατάκια μία γυναίκα ονόματι Catherine Magno.

“Δεν είχα καμία παρόμοια εμπειρία στο παρελθόν αλλά η ιστορία τους άγγιξε την καρδιά μου τόσο πολύ που δεν μπορούσα να αντέξω τη σκέψη πως θα έμεναν σε ένα κλουβί κτηνιάτρου επ΄ άπειρον, αν όχι κάτι χειρότερο”, τονίζει η ίδια, η οποία έχει αγγίξει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων, με την είδηση να γίνεται viral.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

Πηγή: boredpanda.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε