Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Κάρλα Μπρούνι: “Δεν θα δείτε ούτε μια φωτογραφία του παιδιού μου!”

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, δήλωσε ότι θα κρατήσει το μωρό που περιμένει με τον γάλλο πρόεδρο αυστηρά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν θα επιτρέψει να δημοσιοποιηθεί καμία φωτογραφία του.

Η Μπρούνι, η οποία αναμένεται να γεννήσει μέσα στο φθινόπωρο, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει το φύλο του παιδιού της, αλλά ότι ο κυριότερος στόχος της είναι να το προστατεύσει από τη δημοσιότητα.

Σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό TF1, η Μπρούνι είπε: “Αντιλαμβάνομαι το ενδιαφέρον των μίντια, αλλά δεν επιτρέπεται για τα παιδιά. Θα κάνω τα πάντα για να προστατεύσω αυτό το βρέφος και θα είμαι απολύτως αυστηρή. Δεν θα δείξω ποτέ φωτογραφίες αυτού του παιδιού, δεν θα εκθέσω ποτέ αυτό το παιδί.”

Η 43χρονη Μπρούνι, πρώην μοντέλο και νυν τραγουδοποιός, είπε ότι πήρε το μάθημά της, όταν επέτρεψε στους παπαράτσι να φωτογραφήσουν τον γιό της που απέκτησε από μια παλαιότερη σχέση της, να κάθεται πάνω στους ώμους του προέδρου Νικολά Σαρκοζί, στη διάρκεια επίσκεψής τους στην Αίγυπτο πριν ακόμη παντρευτούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Κάρλα Μπρούνι δεν αποκαλύπτει το φύλο του μωρού της

“Ναι είμαι… έγκυος”!

Τα ακριβά γούστα του Νικολά και της Κάρλα

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε