Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Καρλα Μπρούνι: “Δεν θα κατέβω στην πολιτική”

Η ιταλικής καταγωγής κόρη πλούσιου επιχειρηματία από το Τορίνο δήλωσε ότι “θαυμάζει τους ανθρώπους που ασχολούνται με την πολιτική αλλά αυτή η δουλειά της θυμίζει το μποξ”.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει πολιτική καριέρα, τονίζοντας ότι τη διασκεδάζει να εκπροσωπεί τη Γαλλία στο εξωτερικό ως σύζυγος προέδρου αλλά δεν διαθέτει το “σιδερένιο στομάχι” που χρειάζεται αυτή η δουλειά.

“Να ασχοληθώ με την πολιτική; Έδινα από παλιά μια αρνηντική απάντηση και εξακολουθεί πάντα να είναι η απάντησή μου αρνητική” δήλωσε η 43χρονη τραγουδίστρια, πρώην μοντέλο μιλώντας στην εφημερίδα Λε Παριζιέν.

Ορισμένες φορές είναι μια δουλειά εξαιρετικά “βίαιη” γι αυτό και δηλώνει: “Δεν διαθέτω τόσο γερά κόκαλα, τόσο γερά δόντια για ν’ ασχοληθώ με το μποξ”.

Η τρίτη σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί διευκρίνισε ακόμη ότι παρά την εικόνα της φιλελεύθερης αριστερής που της έχει δοθεί, ουδέποτε ψήφισε την αριστερά στη Γαλλία και δεν προτίθεται “να ξεκινήσει τώρα”.

Όσο διάστημα ψήφιζε στην Ιταλία, μετείχε σε μια ομάδα ευκατάστατων καλλιτεχνών που ψήφιζαν αριστερά αλλά “τώρα έχουν αλλάξει όλα” είπε.

“Δεν αισθάνομαι αριστερή” δήλωσε η κ. Μπρούνι-Σαρκοζί που βρίσκεται ήδη τρία χρόνια στο πλευρό του συντηρητικού κ. Σαρκοζί.

Ο αντιδημοφιλής Νικολά Σαρκοζί που θα αντιμετωπίσει το 2012 τον αντίπαλό του υποψήφιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές βασίζεται πολύ στη δημοτικότητα της συζύγου του, που σε τελευταία σφυγμομέτρηση του Ινστιτούτου Ifor συγκεντρώνει το 66% της συμπάθειας του γαλλικού λαού, κι η οποία με κάθε ευκαιρία επαναλαμβάνει ότι θα τον στηρίξει με όλη τη δύναμή της.

Παράλληλα συνεχίζει τη μουσική της καριέρα και ήδη ετοιμάζει ένα τρίτο άλμπουμ, που οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι περίπου αντιγραφή του πρώτου, που είχε σημειώσει αρκετή επιτυχία. Πάντως είτε είναι είτε δεν είναι καλό, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σημειώσει καλές πωλήσεις αφού το υπογράφει η κ. Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε