Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Κάρλα δε σε θέλω πια..

Σίγουρα η Κάρλα δεν έχει τα νιάτα και την ομορφία της Μαριόν Κοτιγιάρ...ΦΩΤΟ REUTERS
Σίγουρα η Κάρλα δεν έχει τα νιάτα και την ομορφία της Μαριόν Κοτιγιάρ...ΦΩΤΟ REUTERS
Πόρτα έφαγε η πρώτη κυρία της Γαλλίας από τον…Γούντι Άλεν

 

Το όνειρο της Κάρλα Μπρούνι δεν θα γίνει πραγματικότητα. Τουλάχιστον όχι όπως το είχε εξομολογηθεί. “Όταν γίνω γιαγιά θέλω να μπορώ να λέω ότι έκανα ταινία με τον Γούντι Άλεν”, είχε πει πρόσφατα. Όμως το όνειρο του Γούντι Άλεν φαίνεται πως άλλαξε και σε αυτόν. Αντί να διαλέξει την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας επέλεξε την κατά πολύ νεότερη της και, ας μας επιτραπεί, ομορφότερη και βραβευμένη φυσικά με Όσκαρ ηθοποιό Μαριόν Κοτιγιάρ για πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του που θα διαδραματίζεται στο Παρίσι του σήμερα.
 
Αρκετά δημοσιεύματα των περασμένων μηνών εκθείαζαν τη μοναδική αυτή συνεργασία. Πρώτος ο αμερικανός σκηνοθέτης είχε δηλώσει τον περασμένο Ιούνιο φτάνοντας στο Παρισί, πως όνειρο του είναι να γυρίσει μια ταινία με την Κάρλα. “Είμαι σίγουρος πως θα είναι καταπληκτική. Έχει το χάρισμα και επαφή με το κοινό. Είναι μια ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα, είναι πολύ όμορφη και είμαι σίγουρος πως θα έχει ταλέντο στην κωμωδία. Θα μπορούσα να της εμπιστευτώ οποιονδήποτε ρόλο”, είχε πει χαρακτηριστικά.
 
Και ύστερα ήρθε και η επιβεβαίωση από την Κάρλα, αφού πήρε και την άδεια του συζύγου της Νικολά Σαρκοζί. “Μου πρότεινε να παίξω στην επόμενη ταινία του. Δεν ξέρω ποιο ρόλο, αλλά του απάντησα ναι. Δεν είμαι ηθοποιός. Ίσως να είμαι χάλια αλλά δεν μπορούσα να αφήσω μια ευκαιρία όπως αυτήν”, είπε η κ.Μπρούνι Σαρκοζί.
 
Τι έγινε όμως από τότε. Πρόσφατα ο Γούντι Άλεν ομολόγησε τους λόγους που μετάνιωσε για την επιλογή της πρώτης κυρίας. “Η Κάρλα Μπρούνι δεν είναι μια γυναίκα που κερδίζει το ψωμί της ως ηθοποιός. Είναι μια Πρώτη Κυρία. Θα μπορούσε να αποσυρθεί οποιαδήποτε στιγμή εξαιτίας άλλων υποχρεώσεων, όπως μια πολιτική κρίση ή ένα σημαντικό γεγονός. Πρέπει να υπολογίσω το ρίσκο που παίρνω, ενώ το γεγονός του να την προσλάβω καθαυτό δεν είναι καθόλου σίγουρη επιλογή.”. Ύστερα ανακοίνωσε τη συμμετοχή της γεννημένης στο Παρίσι Μαριόν Κοτιγιάρ καθώς και της Καναδής ηθοποιού Ρέιτσελ ΜακΆνταμς στη νέα ταινία του “Whatever Works” τα γυρίσματα της οποίας ξεκινούν τον Ιούλιο στη γαλλική πρωτεύουσα.
 
Οι κακές γλώσσες, όμως λένε ότι η 42χρονη Κάρλα έχασε τον πρωταγωνιστικό ρόλο επειδή το πρόσωπο της είναι αλλοιωμένο από τις πλαστικές εγχειρήσεις και συχνά μοιάζει ανέκφραστο και παγωμένο από τα πολλά μπότοξ….
 
Εμείς δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε παρά μόνο ότι η επιλογή του Γούντι Άλεν για την Μαριόν Κοτιγιάρ ήταν πολύ…σωστή!
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε