Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Καρντάσιαν του Πακιστάν: Την έσφαξε ο αδερφός της για λόγους τιμής [pics]

Καρντάσιαν του Πακιστάν: Την έσφαξε ο αδερφός της για λόγους τιμής [pics]

Ο αδερφός της Qandeel Baloch, που είχε γίνει γνωστή ως Καρντάσιαν του Πακιστάν, κατηγορείται για τη φριχτή δολοφονία της.

Η 26χρονη Qandeel είχε βρεθεί δολοφονημένη στις 15 Ιουλίου, με τις αρχές να συλλαμβάνουν τον αδερφό της Waseem Mohammad για τη δολοφονία για λόγους τιμής. Ο Waseem Mohammad εφμανίστηκε στο δικαστήριο με τον ξάδερφό του Haq Nawaz που οι αρχές πιστεύουν ότι μπορεί να ήταν συνεργός του, ενώ ο ταξιτζής και δεύτερος συνεργός του Abdul Basit, έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Ο Waseem Mohammad φέρεται να δήλωσε αθώος για τη δολοφονία της αδερφής του, με την Qandeel να έχει πει στο παρελθόν ότι φοβόταν για την ασφάλειά της. Η 26χρονη που είχε γίνει γνωστή ως η Kim Kardashian του Πακιστάν δήλωνε φεμινίστρια και έκανε καριέρα μοντέλου μέσα από την επιτυχία της στα social media.

Ήθελε να αλλάξει την τυπική νοοτροπία των ανθρώπων στο Πακιστάν και πάλευε για την ισότητα των φύλων. Λόγω των πεποιθήσεών της και των φωτογραφιών της λάμβανε συχνά απειλές για τη ζωή της, αλλά συνέχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο.

Πηγή: TheSun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε