Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Καταδίκη ανηλίκων για φρικιαστική επίθεση στη Βρετανία

Λονδίνο ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Λονδίνο ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σε φυλάκιση τουλάχιστον πέντε ετών καταδικάστηκαν δύο αδελφοί για μία “φρικιαστική”επίθεση εναντίον δύο μαθητών.

Δύο αδελφοί,11 και 12 ετών,καταδικάστηκαν σήμερα σε ποινή φυλάκισης τουλάχιστον πέντε ετών από δικαστήριο του Σέφιλιντ(βόρεια)για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος δύο μαθητών 9 και 11 ετών αντίστοιχα,σε μία επίθεση που ένας δικαστής χαρακτήρισε “φρικιαστική και αποκρουστική”.

Στους αδελφούς,που επιτέθηκαν στους δύο μαθητές στο Εντλινγκτον,κοντά στο Ντόνκαστερ τον περασμένο Απρίλιο,ο δικαστής στο δικαστήριο του Σέφιλντ είπε ότι τα εγκλήματά τους είναι χωρίς προηγούμενο,σύμφωνα με το Press Association.

O αδελφοί δεν έδειξαν να συγκινούνται στο άκουσμα της απόφασης,ύστερα από μία ακροαματική διαδικασία που διήρκεσε δύο ημέρες κατά την οποία ομολόγησαν ότι βασάνισαν και κακοποίησαν σεξουαλικά τα δύο θύματα σε μία απόμερη τοποθεσία για διάστημα 90 λεπτών,μέρος του οποίου βιντεοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο ο ένας από τους αδελφούς.

Το νεαρότερο από τα θύματα βρέθηκε να περιπλανάται σε ένα δρόμο πλημμυρισμένο στα αίματα και σε κατάσταση σοκ,ενώ το άλλο βρέθηκε σε ένα χαντάκι μέσα στην λάσπη.Το περιστατικό είχε προκαλέσει σοκ στην βρετανική κοινή γνώμη.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε