Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Καταθέτει ο φερόμενος δράστης του μακελειού στις Άλπεις

Καταθέτει ο φερόμενος δράστης του μακελειού στις Άλπεις
Ο αδελφός του δολοφονημένου Σαάντ αλ-Χίλι κατέθεσε χθες και θα καταθέσει και σήμερα στο Λονδίνο. Ο ίδιος φέρεται από τις αρχές ως ο δράστης του μακελειού. Επιστρέφει στην Βρετανία η 4χρονη Ζίνα.

Ο Ζαΐντ αλ-Χίλι, αδελφός του Σαάντ αλ-Χίλι, ο οποίος δολοφονήθηκε την Πέμπτη στις Γαλλικές ‘Αλπες μαζί με τρία ακόμα άτομα, κατέθεσε χθες σε αστυνομικούς στο Σάρεϊ και θα καταθέσει και σήμερα, έγινε γνωστό από πηγή που πρόσκειται στην έρευνα.
 
Οι βρετανοί αστυνομικοί που συνεργάζονται με γάλλους συναδέλφους τους, οι οποίοι έφθασαν στη Βρετανία για την υπόθεση αυτή, προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν πράγματι τα δυο αδέλφια είχαν οικονομικές διαφορές, όπως έχει αναφερθεί και εάν αυτές οι διαφορές θα μπορούσαν να αποτελέσουν κίνητρο για ένα τέτοιο ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ο Ζαΐντ αλ-Χίλι είχε αυτοβούλως παρουσιαστεί στην αστυνομία την επομένη του φονικού.
 
Η ίδια πηγή τόνισε ότι η έρευνα στην κατοικία της οικογένειας αλ-Χίλι στο Κλέιγκέιτ, η οποία άρχισε χθες, θα συνεχιστεί σήμερα και χωρίς αμφιβολία και αύριο, υπό την επίβλεψη γάλλων αστυνομικών.
 
Ο αλ-Χίλι, η σύζυγός του Ικμπάλ, μια ηλικιωμένη γυναίκα σουηδικής καταγωγής που επέβαινε στο αυτοκίνητο του ζεύγους και ένας γάλλος ποδηλάτης, δολοφονήθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα στο Σεβαλίν. Καθένας τους δέχθηκε δυο σφαίρες στο κεφάλι. Η μεγαλύτερη κόρη τους, η 7χρονη Ζαϊνάμπ, τραυματίσθηκε σοβαρά, αλλά επέζησε. Νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Η μικρότερη κόρη, η 4χρονη Ζίνα, επέζησε, καθώς κρύφτηκε ανάμεσα στα πόδια της μητέρας της στο αυτοκίνητο όπου παρέμεινε επί οχτώ ώρες μέχρις ότου την εντοπίσουν οι αστυνομικοί.
 
‘Οπως έγινε γνωστό, η Ζίνα επιστρέφει σήμερα στη Βρετανία με το θείο και τη θεία της που είχαν μεταβεί στη Γαλλία για να την παραλάβουν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι έδειξαν οι νεκροψίες των θυμάτων του μακελειού στις Άλπεις;


Στήριξη στα κοριτσάκια που γλίτωσαν από το μακελειό στις Άλπεις

Το 4χρονο κοριτσάκι γλίτωσε τη σφαγή και άκουσε την εκτέλεση των γονιών του

Ο αδελφός είναι ο δράστης του μακελειού στις Άλπεις;

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε