Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Κάθαρση” μέσω Ρωσίας σε ελληνικά εξοπλιστικά προγράμματα – Μια δήλωση που ανάβει φωτιές

“Κάθαρση” μέσω Ρωσίας σε ελληνικά εξοπλιστικά προγράμματα – Μια δήλωση που ανάβει φωτιές

“Κάθαρση” στους εξοπλισμούς και μέσω Ρωσίας; Δεν αποκλείεται τα όσα συμβαίνουν στη Μόσχα να επηρεάσουν άμεσα και τις έρευνες που διεξάγει με πολύ έντονους ρυθμούς η ελληνική Δικαιοσύνη και στις οποίες περιλαμβάνονται υποθέσεις που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τη Ρωσία.

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Ρογκόζιν, ο οποίος έχει την ευθύνη επίβλεψης της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας και παρακολουθεί στενά τις έρευνες που γίνονται στη Μόσχα μετά από την αντικατάσταση του υπουργού Άμυνας, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δήλωσε

“Η κάθαρση είναι αναπόφευκτη. Είναι εις γνώση μου οι φάκελοι για μια σειρά από επιχειρήσεις στους τομείς της αεροδιαστημικής και πυραυλικής παραγωγής. Αν το υλικό το φακέλων είναι αληθινό, τότε αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι ανώτεροι αξιωματούχοι από τον χώρο της Άμυνας τη δεκαετία του ΄90 πραγματικά δεν φοβόντουσαν καθόλου τις όποιες νομικές συνέπειες. Καταχωρούσαν με θράσος δημόσια περιουσία στις κόρες τους, στους γιούς και στις πεθερές τους, χωρίς να νοιάζονται καθόλου για τις συνέπειες”, δήλωσε.


Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε