Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Καβαλιέρε: “Δεν έδωσα ποτέ λεφτά για να κάνω σεξ με κοπέλες”

Καβαλιέρε: “Δεν έδωσα ποτέ λεφτά για να κάνω σεξ με κοπέλες”

 Μιλώντας στους δημοσιογράφους στο δικαστήριο του Μιλάνου ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι διέψευσε ότι στην βίλα του στο Άρκορε γίνονταν τολμηρά πάρτι.

“Επρόκειτο για δείπνα επιπέδου. Είναι αλήθεια, οι κοπέλες μεταμφιέζονταν, αλλά το έκαναν απλά επειδή επρόκειτο για διαγωνισμούς μπουρλέσκ”, υποστήριξε ο Μπερλουσκόνι.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι “κάποιες φορές οι γιορτές συνεχίζονταν στην παλιά ντίσκο των παιδιών του, σε ατμόσφαιρα ευθυμίας και μεγάλης διασκέδασης”.

“Τελευταία, με όσα έτυχαν, δεν οργάνωσα τέτοιου είδους γιορτές, αλλά εννοώ να ξαναρχίσω σύντομα”, πρόσθεσε ο μεγιστάνας πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με τον οποίο “βοηθά οικονομικά τις κοπέλες που καταστράφηκαν από την δικαστική αυτή υπόθεση, διότι κανείς, πλέον, δεν τους προσφέρει δουλειά και έχασαν ακόμη και τους αρραβωνιαστικούς τους”.

Ο Μπερλουσκόνι είπε επίσης ότι “δεν πλήρωσε ποτέ του γυναίκες για να κάνει σεξ, και οι εισαγγελείς δεν θα αποδείξουν το αντίθετο, μπορούν να κάνουν όσες έρευνες θέλουν”.

Σε ό,τι αφορά την μαροκινή Ρούμπι Καρίμα, η οποία φέρεται να γνώρισε τον Μπερλουσκόνι όταν ήταν ακόμη ανήλικη, ο ίδιος δήλωσε ότι “το μόνο που έκανε ήταν να πληροφορήσει την διεύθυνση αστυνομίας του Μιλάνου, όταν η κοπέλα αυτή φερόταν να είναι συγγενής του πρώην αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ”.

Όπως αποδείχθηκε, η κοπέλα, η οποία δεν είναι καν αιγύπτια, οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα της ιταλικής συμπρωτεύουσας, με κατηγορία περί κλοπής πριν από τρία χρόνια, ο Μπερλουσκόνι τηλεφώνησε ασκώντας πιέσεις για να αφεθεί ελεύθερη, επικαλούμενος την υποτιθέμενη συγγένειά της με τον τότε Αιγύπτιο πρόεδρο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε