Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κέιτ – Γουίλιαμ: Θα πάνε στο Παρίσι 20 χρόνια από τον θάνατο της Νταϊάνα

Κέιτ – Γουίλιαμ: Θα πάνε στο Παρίσι 20 χρόνια από τον θάνατο της Νταϊάνα

Ήταν στις 31 Αυγούστου του 1997 όταν η πιο αγαπητή πριγκίπισσα της Μεγάλης Βρετανίας, η πριγκίπισσα Νταϊάνα άφησε την τελευταία της πνοή στο Παρίσι! Είκοσι χρόνια μετά ο γιος της Πρίγκιπας Γουίλιαμ μαζί με την σύζυγο του Κέιτ Μίντλετον αποφασίζουν να επισκεφτούν την γαλλική πρωτεύουσα… για πρώτη φορά!

Ο Δούκας και η Δούκισσα του του Cambridge θα πραγματοποιήσουν επίσημη διήμερη επίσκεψη στο Παρίσι τον επόμενο μήνα. Το βασιλικό ζεύγος θα περάσει δυο ημέρες στην πόλη – 17 και 18 Μαρτίου – αναλαμβάνοντας διάφορες δεσμεύσεις, συμπεριλαμβανομένων δεξίωση για τους νέους με Γάλλους ηγέτες από διάφορους τομείς και ένα επίσημο δείπνο με τον Βρετανό Πρέσβη στο Παρίσι. Επίσης θα δώσουν το “παρών” και σε εκδήλωση στο Stade de France. Πρόκειται για ένα “στιγματισμένο” γήπεδο, καθώς τον Νοέμβριο του 2015, τζιχαντιστές είχαν σκορπίσει τον θάνατο σε διάφορα σημεία κοντά στο Stade de France.

Ενόψει της θλιβερής επετείου από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, οι γιοι της Γουίλιαμ και Χάρυ ανέφεραν: “Είναι 20 χρόνια από το θάνατο της μητέρας μας και ο καιρός είναι κατάλληλος για να αναγνωρίσουμε την θετική επιρροή της στην Μεγάλη Βρετανία και γενικά στην παγκόσμια κοινότητα. Η μητέρα μας άγγιξε τόσες ζωές. Ελπίζουμε ότι το άγαλμα της στο παλάτι του Κένσιγκτον να δώσει κίνητρα στους επισκέπτες για την ζωή και την κληρονομιά της”.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε