Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Κεραυνοβόλος πόλεμος" από Γερμανία - Πώς μέσα σε ώρες απαιτεί να αλλάξουν όλα σε μια χώρα

`Κεραυνοβόλος πόλεμος` από Γερμανία - Πώς μέσα σε ώρες απαιτεί να αλλάξουν όλα σε μια χώρα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.03.2013 | 09:42
Πρώτη δημοσίευση: 23.03.2013 | 09:40

Η Γερμανία έχει ασφαλώς αποκηρύξει το μαύρο παρελθόν της και καταστέλει οποιαδήποτε εκδήλωση “συμπάθειας” προς αυτό. Όμως δεν μπορεί να αρνηθεί ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί στον “οικονομικό πόλεμο” που μαίνεται στην Ευρώπη και ενδέχεται να εξαπλωθεί και αλλού, χρησιμοποιεί την στρατηγική του “κεραυνοβόλου πολέμου”.

Το ζήσαμε κι εδώ στην Ελλάδα ,όταν πρωθυπουργοί και υπουργοί επέστρεφαν από τα Eurogroup και έσπευδαν στη Βουλή για να περάσουν μέσα στο Σαββατοκύριακα, νομοσχέδια επί νομοσχεδίων τα οποία κανείς βουλευτής δεν ήξερε τι περιείχαν! Και όπως αποδεικνυόταν σε κάθε περίπτωση τα όσα ψιφίζονταν τελικά με το πιστόλι στον κρόταφο.

Η αποθέωση του “κεραυνοβόλου πολέμου” της Γερμανίας με στόχο την απόλυτη επικράτησή της στην Ευρώπη, την είδαμε βέβαια στην περίπτωση της Κύπρου. Μια χώρα που επί 39 χρόνια λειτουργούσε με ένα οικονομικό μοντέλο με το οποίο κατέληξε να είναι ένα από τα πιο σημαντικά “χρηματοκιβώτια” του κόσμου. Και μέσα σε 10 ώρες απαίτησαν απ΄ αυτή τη χώρα να αλλάξει μοντέλο!

Διαβάστε περισσότερα στο onalert.gr
   Διαδώστε αυτό το άρθρο