Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κέρδισε 56 εκατ. στο λαχείο και η πρώην γυναίκα του ζητάει τα 8 εκατ.!

O νικητής του λαχείου με την νέα του σύζυγο... Daily Mail
Αυτό πάει να πει να έχεις θράσος. Να εγκαταλείπεις τον άνδρα σου αλλά μόλις κερδίσει λεφτά να του ζητάς και μερίδιο. Και ο ίδιος ξαφνικά να βρίσκεται και κερατάς και…γδαρμένος!

Ο λόγος για τον Νάιτζελ Πέιτζ που κέρδισε 56 εκατομμύρια λίρες στο Euromillions Lottery τον Φεβρουάριο. Η πρώην γυναίκα του όμως απαίτησε να της δώσεις 8 εκατομμύρια αγγλικές λίρες. Η κυρία, λέμε τώρα, Γουέντι Πέιτζ η οποία εγκατέλειψε τον σύζυγο της πριν από δέκα χρόνια για τα μάτια ενός άλλου άντρα, πήγε μάλιστα και στα δικαστήρια για να πάρει τα χρήματα αυτά.
 
Το δικαστήριο αποφάσισε να της δώσει τελικά 2 εκατομμύρια λίρες αλλά αυτά όπως αποφάσισε το δικαστήριο θα ανήκουν σε μεγάλο βαθμό στην 13χρονη κόρη τους.
 
Ο Νάιτζελ είχε αποφασίσει από την αρχή να κάνει ένα μεγάλο δώρο στην πρώην γυναίκα του όχι όμως να της δώσει τόσα λεφτά. Έτσι η ίδια πήγε στο δικαστήριο λέγοντας μάλιστα πως έχει δικαίωμα στα κέρδη αυτά. Πως όμως έχεις δικαίωμα στα χρήματα του ανθρώπου όταν τον παράτησε πριν δέκα χρόνια;
 
Ο ίδιος έχει πέσει από τα σύννεφα αφού δεν πίστευε ότι η Γουέντι θα έφτανε σε τέτοιο σημείο. Ο Νάιτζελ μετά τα λεφτά που κέρδισε παντρεύτηκε την γυναίκα που ζούσε μαζί της τα τελευταία δύο χρόνια και μάλιστα έδωσε 4 εκατομμύρια λίρες για να αγοράσει ένα οικολογικό σπίτι με 6 υπνοδωμάτια. Το παλιό του σπίτι το δώρησε στον εργάτη που είχε για να τους καθαρίζει ενώ έχει κάνε αρκετές δωρεές σε τοπικά ιδρύματα.
 
Ο Πέιτζ είναι ο πρώτος νικητής λαχείου που αναγκάζεται να δώσει χρήματα από τα κέρδη στην πρώην γυναίκα του.
 
Όταν η Γουέντι εγκατέλειψε τον άνδρα της πήρε μαζί της και την 3χρονη τότε κόρη τους. Τώρα ζητάει και περισσότερη διατροφή για το παιδί αν και ο ίδιος ο πατέρας όπως είπε έχει φροντίσει για την κόρη του όμως τα χρήματα αυτά δεν θα φτάσουν πότε στα χέρια της πρώην γυναίκας του.
 
Εμείς τι να πούμε; Ας της κάνει τώρα και αυτός μήνυση και να ζητήσει αποζημίωση για εγκατάλειψη συζυγικής στέγης!

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε