Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 38 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κι άλλα προβλήματα για τον Μαϊκλ Ντάγκλας

Κι άλλα προβλήματα για τον Μαϊκλ Ντάγκλας
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.01.2011 | 11:48
Πρώτη δημοσίευση: 29.01.2011 | 11:29

Πρώτα ήταν ο καρκίνος. Τώρα είναι η πρώην σύζυγός του. Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τον διάσημο ηθοποιό.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Μάϊκλ Ντάγκλας πέρασε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο. Μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα και όλο το Χόλυγουντ να τον αποθεωνει για τη μεγάλη νίκη του κατά του καρκίνου.

Αυτή τη χάρα όμως ένας άνθρωπος δεν μπόρεσε να την μοιραστει ή μαλλον δεν ήθελε να την μοιραστεί μαζί του. Η πρώην σύζυγός του Ντιάντρα η οποία έδωσε εντολήσ τους δικηγόρους της να τον κυνηγήσουν και να απαιτήσουν μερίδιο από τα 100 εκατομμύρια δολάρια που απέφερε στον διάσημο ηθοποιό το sequel της Wall Street.

Η 52χρονη Ντιάντρα ζητάει μόλις τα μισά: 50% από την αμοιβή του και 50% από τα πνευματικά διακιώματα!

Οπως υποστηρίζει, μέρος της συμφωνίας που επήλθε με την υπογραφή του διαζυγίου το 2.000 προέβλεπε οτι δικαιούται τα μισά από όποιες ταινίες έκανε ο ηθοποιός ενόσω ήταν παντρεμένοι μεταξύ των οποίων και η Wall Street.

Παρά το γεγονός οτι με το διαζύγιο είχε πάρει "στο χέρι" 30 εκατομμύρια δολάρια, κατέθεσε την αγωγή του περασμένο Νοέμβριο η οποία όμως απορρίφθηκε.

Τώρα όμως επανέρχεται και επιμένει οτι δικαιούται ειδικά για την Wall Street κι εκείνη το.... παντεσπάνι της.   Διαδώστε αυτό το άρθρο