Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κιμ Γιονγκ Ουν: Αρπάζει έφηβες για να τις κάνει σκλάβες του σεξ

Κιμ Γιονγκ Ουν: Αρπάζει έφηβες για να τις κάνει σκλάβες του σεξ

Κορίτσια που μπορεί να είναι ακόμη και 13 ετών. Κορίτσια που διαλέγονται προσεκτικά από τους ανθρώπους του ηγέτη της Βόρειας Κορέας για να γίνουν σκλάβες του σεξ. Κορίτσια που επιλέγονται και αφού τους γίνουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είναι παρθένες (!) εντάσσονται στη λεγόμενη “ομάδα ικανοποίησης” τους Κιμ Γιονγκ Ουν και των φίλων του.

Μια αποκάλυψη που – αν ισχύει – προκαλεί μόνο τρόμο και αποτροπιασμό. Αηδία και ντροπή για το ανθρώπινο είδος. Γιατί μόνο απάνθρωπος μπορεί να είναι κάποιος που παίρνει μικρά κορίτσια από σχολεία για να τα μετατρέψει σε σκλάβες του σεξ!

Βορειοκορεάτες που κατάφεραν να αυτομολήσουν αποκάλυψαν τη ντροπή. Πολλούς απ’ αυτούς είχαν παραβρεθεί σε πάρτι οργίων όπου το αλκοόλ έρεε άφθονο και μίλησαν για γυναίκες που αναγκάζονταν να τις κουρεύουν γουλί αν έχαναν σε παιχνίδια που τις έβαζαν να συμμετάσχουν! Άλλες γυναίκες, στέλνονταν να μάθουν μασάζ ή να μάθουν να τραγουδούν και να χορεύουν επαγγελματικά!

Πρόκειται για μια «παράδοση» που δεν ξεκίνησε από τον Κιμ Γιονγκ Ουν αλλά από τον παππού του Κιμ Ιλ Σουνγκ, ο οποίος θεωρείται ο ιδρυτής της Βόρειας Κορέας. Τα κορίτσια που αποτελούσαν την προσωπική «ομάδα ικανοποίησης» του Κιμ Γιονγκ Ιλ (πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ουν) είχαν πάρει από 4.000 δολάρια η κάθε μια μετά το θάνατό του ως αποζημίωση αφού οι περισσότερες είχαν απαχθεί από τα σχολεία τους και μακριά από τις οικογένειές τους και τις πόλεις όπου μεγάλωσαν, χωρίς τη συναίνεση των γονιών τους!

Η Mi-Hyang, ένα πρώην μέλος της «ομάδας» αυτής, η οποία πλέον έχει καταφέρει να διαφύγει στη Νότια Κορέα, δήλωσε πως την άρπαξαν δυο στρατιώτες από την τάξη σε ηλικία 15 ετών! Οι στρατιωτικοί εισέβαλαν στην αίθουσα του σχολείου, κοίταξαν τις μαθήτριες και τη διέταξαν να τους ακολουθήσει. Τη ρώτησαν αν είχε κάνει ποτέ σεξ και στη συνέχεια την έστειλαν να υπηρετήσει τον Κιμ Γιονγκ Ιλ.

Μετά το θάνατο του πατέρα του, το 2011, κήρυξε πένθος τριών ετών και έδωσε εντολή να διαλυθεί η «Ομάδα Ικανοποίησης». Αλλά φαίνεται πως έχει δώσει ξανά εντολή να «αναγεννηθεί».

Τα κορίτσια που επιλέγονται για να «υπηρετούν» την ελίτ της χώρας, μένουν στο ξενοδοχείο Koryo Hotel της Πιονγιάνγκ, όπου περνούν από σκληρή εκπαίδευση! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έδωσε εντολή να του βρουν «νέο αίμα» για να πάρουν τη θέση των προηγούμενων μελών της «ομάδας», αφού εκείνες τις πάντρεψαν με στρατηγούς όταν έφτασαν στα 20 τους χρόνια!

Οι νέες κοπέλες που επιλέγονται πρέπει να είναι ψηλές και όμορφες, σύμφωνα με τις «επιταγές» του ηγέτη της Βόρειας Κορέας. Αφού επιλεγούν από σχολεία όλης της χώρας, τα νεαρά κορίτσια μεταφέρονται στην πρωτεύουσα για να εργαστούν ως τραγουδίστριες, χορεύτριες ή υπηρέτριες για τους φίλους του Κιμ Γιονγκ Ουν. Συχνά, οι πιο όμορφες παντρεύονται (ενάντια στη θέλησή τους φυσικά) με ισχυρούς στρατιωτικούς. Είναι ο τρόπος του Κιμ να τους ανταμείψει για την αφοσίωσή τους στο καθεστώς!

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε