Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Κιμ Γιονγκ Ουν: Τα τσούζει με ποτά από οστά τίγρεων και πλακούντα ελαφιών

Κιμ Γιονγκ Ουν: Τα τσούζει με ποτά από οστά τίγρεων και πλακούντα ελαφιών

Μπορεί εκατομμύρια άνθρωποι να επιλέγουν για τις γιορτές κρασιά, μπίρες και οινοπνευματώδη ποτά, αλλά μια περίεργη συλλογή ποτών προσφέρονται στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, την πολιτική παρέα του και την ελίτ του κομμουνιστικού κράτους.

Το μυστικοπαθές κράτος προσφέρει super-strength ποτά από τα οστά τίγρεων και αρκούδων και pick-me-ups από γιγαντιαίες σαρανταποδαρούσες και πλακούντα ελαφιών. Τα υπερποτά πιστεύεται πως δεν προκαλούν hangover και βελτιώνουν τη στύση, ενώ γιατρεύουν τα πάντα από την αρθρίτιδα μέχρι τον καρκίνο.

Όσο για εκείνους που δεν αγγίζουν το αλκοόλ, υπάρχει ένα νερό πηγής που λέγεται ότι δίνει “ηράκλεια δύναμη”. Το Tiger Bone Liquor θεωρετία καλή θεραπεία για τους πονοκεφάλους και την αρθρίτιδα. Το Bear Bone Liquor, που έχει παρόμοια συστατικά, έχει παρόμοιες θεραπευτικές ιδιότητες. Και τα δύο περιέχουν 42% αλκοόλ.

“Αυτό είναι το φυσικό νερό που πηγάζει από το περίφημο κορεάτικο Mt. Adal. Είναι δροσερό και αναζωογονητικό. Λέγεται ότι οι αρχαίοι στρατηγοί έπιναν αυτό το νερό για να αποκτήσουν την Ηράκλεια δύναμη”, γράφει βορειοκορεάτικη ιστοσελίδα.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε