Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Κινδύνευσε να σκοτωθεί Έλληνας δημοσιογράφος στη Συρία- Συγκλονιστικές εικόνες

Κινδύνευσε να σκοτωθεί Έλληνας δημοσιογράφος στη Συρία- Συγκλονιστικές εικόνες

Υπό ακραίες και επικίνδυνες συνθήκες κάνουν το ρεπορτάζ δεκάδες δημοσιογράφοι στον πόλεμο στη Συρία και ένας από αυτούς είναι Έλληνας και συγκεκριμένα ο Θανάσης Αυγερινός που παραλίγο να σκοτωθεί σήμερα από επίθεση όλμων σε ένα χωριό κοντά στη Λαττάκεια στα σύνορα με την Τουρκία.

Ο Θανάσης Αυγερινός βρισκόταν μαζί με άλλους ξένους ανταποκριτές σε χωριό, όταν όπως ενημέρωσε μέσω Twitter άρχισαν να πέφτουν όλμοι σχεδόν δίπλα τους.

 

 

 Ο δημοσιογράφος, Θανάσης Αυγερινός άμεσα ενημέρωσε πως όλοι οι δημοσιογράφοι και τα συνεργεία είναι καλά στην υγεία τους, αλλά το θρίλερ δεν είχε τελειώσει.

 

Σύμφωνα με τον Έλληνα δημοσιογράφοι έπεσαν 7 με 8 οβίδες, πιθανολογώντας πως η επίθεση προέρχεται από περιοχή που ελέγχει η Αλ Νούσρα.

 Όπως ο ίδιος ανέβασε στο Twitter, οι Ρώσοι αξιωματικοί που βρίσκονταν στο σημείο, τους απομάκρυναν ουρλιάζοντας και με την κάλυψη ενός τεθωρακισμένου τους απομάκρυναν. Κατά τον πανικό που προκλήθηκε τραυματίστηκαν ελαφρά μερικοί συνάδελφοι. 

 

 Όπως ο ίδιος μετέδωσε είναι πως μετά την απομάκρυνση των δημοσιογράφων, το σημείο χτυπήθηκε ξανά από άλλες οβίδες, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις κάτοικοι του χωριού και 8 άτομα να τραυματιστούν. 

Η περιπέτεια όμως για τον Έλληνα δημοσιογράφο δεν είχε τελειώσει εκεί. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος το κτίριο όπου έτρεξαν για να καλυφθούν χτυπήθηκε από οβίδες και κατέρρευσε. Ο ίδιος αναφέρει πως δεν είχε καταλάβει τη σοβαρότητα μέχρι που είδε τα πλάνα των εκρήξεων.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΒΙΔΕΣ

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε