Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Κοιτούσε το ντεκολτέ μας αλλά δεν μας παρενόχλησε ποτέ”

Κάθε συνέντευξη ξεκινούσε με προκλητικά υπονοούμενα και κλεφτές ματιές στο ντεκολτέ, αλλά δεν δεχτήκαμε παρενόχληση από τον Ντομινίκ Στρος Καν λένε τρεις όμορφες δημοσιογράφοι που του έχουν πάρει αρκετές συνεντέυξεις.

Οι τρεις γνωστές δημοσιογράφοι λένε ότι δεν αληθεύει πως οι γυναίκες δημοσιογράφοι δεν ήταν ασφαλείς όταν βρίσκονταν με τον Στρος Καν. “Δεν παρενοχλήθηκαν όλες οι δημοσιογράφοι από τον DSK,” γράφουν στη Liberation.

Οι τρεις γυναίκες δημοσιογράφοι της Liberation, της Monde και της Parisien αναφέρουν: “Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο άνθρωπος αυτός μονίμως φλέρταρε τις γυναίκες, κάποιες φορές φτάνοντας στα άκρα”.

“Τα προκλητικά υπονοούμενα ή οι κλεφτές ματιές στο ντεκολτέ ήταν σχεδόν προϋπόθεση για την έναρξη κάθε συνέντευξης, κάτι σαν εισαγωγή προτού αρχίσει να αναπτύσσει το κεντρικό θέμα της συνέντευξης, για την οικονομία ή την πολιτική,” έγραψαν.

“Αλλά ποτέ δεν δεχτήκαμε επίθεση ή απειλή” επιμένουν προσθέτοντας ότι “η ισορροπία δυνάμεων ανάμεσα σε έναν πολιτικό και μία γυναίκα δημοσιογράφο επιτυγχάνεται στο τέλος: αυτός μπορεί να της κολλήσει. Εκείνη μπορεί (οφείλει), αν θεωρήσει ότι (εκείνος) ξεπέρασε τα όρια, να το αναφέρει στην εφημερίδα της”. “Ποτέ δεν βρεθήκαμε σε αυτή την θέση με τον DSK.”

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης δέχονται έντονη κριτική επειδή δεν αναφέρονταν στη φήμη του Στρος-Καν ως λάτρη των γυναικών, στις οποίες συχνά “τα έριχνε” και μάλιστα επίμονα.

Πάντως μία γαλλίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Στρος-Καν όταν του πήρε συνέντευξη για ένα βιβλίο της, το 2002.

Στο μεταξύ ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ βρήκε το σπίτι στο οποίο θα τεθεί σε περιορισμό, αφού το πολυτελές συγκρότημα Μπρίστολ Πλάζα αρνήθηκε να τον δεχτεί – υπό τον φόβο των εκατοντάδων δημοσιογράφων που τον κυνηγούν. Ο κ. Στρος Καν θα μείνει σε πιο φτωχική πλευρά του Μανχάταν κοντά στο “Σημείο Μηδέν”.

Εντυπωσιασμένοι οι γείτονες που θα έχουν μαζί τους τον Στρος Καν



Διαβάστε ακόμη:

Ανυπόφορος γείτονας ο Στρος Καν – Καραούλι από εκατοντάδες δημοσιογράφους

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε