Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κόκκινος συναγερμός σε Γαλλία και Βέλγιο! Μαχητές του ISIS πέρασαν μέσω Τουρκίας και Ελλάδας και ετοιμάζουν συγκεκριμένα χτυπήματα!

Κόκκινος συναγερμός σε Γαλλία και Βέλγιο! Μαχητές του ISIS πέρασαν μέσω Τουρκίας και Ελλάδας και ετοιμάζουν συγκεκριμένα χτυπήματα!

– Αποκλειστικό δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας, Derniere Heure για άμεσα χτυπήματα των τζιχαντιστών!
– Στόχοι: ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο στις Βρυξέλλες, ένα εστιατόριο αμερικανικών συμφερόντων και αστυνομικό τμήμα
– Οι τζιχαντιστές ταξίδεψαν πριν από μιαμιση εβδομάδα στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας και Ελλάδας χωρίς έγγραφα!

Συναγερμός έχει σημάνει σε Γαλλία και Βέλγιο! Σύμφωνα με απόρρητο έγγραφο που φέρνει στην δημοσιότητα η βελγική εφημερίδα Derniere Heure, μαχητές του ISIS πέρασαν μέσω Τουρκίας και Ελλάδας στην Ευρώπη και ετοιμάζουν συγκεκριμένα χτυπήματα!

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία του Βελγίου έχει ενημερώσει όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι επίκεινται χτυπήματα σε συγκεκριμένους στόχους στην Γαλλία και στο Βέλγιο.

Όπως αναφέρει το έγγραφο: «Οι μαχητές, έχουν εγκαταλείψει την Συρία εδώ και μια 10 ημέρες και έχουν περάσει στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας και Ελλάδας με καράβι χωρίς έγγραφα. Οι μαχητές έχουν χωριστεί σε δυο ομάδες η μια για να χτυπήσει στο Βέλγιο και η άλλη στην Γαλλία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας έχουν όλο τον απαραίτητο οπλισμό και οι επιθέσεις θεωρείται ότι θα γίνουν άμεσα!»

Ως στόχοι, σύμφωνα πάντα με την Βελγική εφημερίδα θεωρούνται: Ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο στις Βρυξέλλες, ένα εστιατόριο φαστ φουντ αμερικανικών συμφερόντων και ένα αστυνομικό τμήμα!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το επίπεδο συναγερμού έχει ανέβει στο 3 (σημαντική απειλή) και η αντιτρομοκρατική συστηνει στις κατά τόπους αρχές να αυξησει το απίπεδο ασφάλειας ή ακόμα και να ακυρώσει όλα τα μεγάλα γεγονότα που έχουν προγραμματισθεί σε όλο το Βέλγιο! Για να δείξει το επείγον της κατάστασης η αντιτρομοκρατική σημειώνει ότι τα εκρηκτικά και τα όπλα που είχαν οι τζιχαντιστές που είναι υπεύθυνοι για τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες στις 22 Μαρτίου δεν έχουν ακόμα βρεθεί! 

Σημειώνει επίσης ότι υπάρχουν θύλακες του Ισλαμικού Κράτους στην Ευρώπη που δεν έχουν ακόμα βρεθεί. Αναφέρει επίσης ότι η Γαλλία παραμένει αγαπημένος στόχος των ισλαμιστών αλλά και το Βέλγιο επίσης.

Τέλος, αναφέρει ότι στόχος των τζιχαντιστών είναι να υπάρξουν όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα και καταστροφές και ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει την ικανότητα και φυσικά την πρόθεση να καταφέρει κάτι τέτοιο.

πηγη:

Dernier Heure

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε