Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κωλοτούμπα Τραμπ για τις μυστικές υπηρεσίες: “Σας στηρίζω απόλυτα”

Κωλοτούμπα Τραμπ για τις μυστικές υπηρεσίες: “Σας στηρίζω απόλυτα”

«Είμαι 1.000% μαζί σας» δήλωσε σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ στην πρώτη του επίσκεψη στο αρχηγείο της CIA στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Με αυτό τον τρόπο ο πρόεδρος των ΗΠΑ θέλει να ρίξει τους τόνους στην αντιπαράθεση που είχε με τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας του για την εμπλοκή της Ρωσίας σε κυβερνοεπιθέσεις που έγιναν στις αμερικανικές εκλογές.

Ο νέος πρόεδρος της Αμερικής επισήμανε σε αξιωματούχους της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ότι νιώθει μεγάλο σεβασμό για τη CIA, ενώ αρνήθηκε ότι βρίσκεται σε διαμάχη με την κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών.

Στην πρώτη του επίσημη επίσκεψη σε μια κυβερνητική υπηρεσία υπό την ιδιότητα του επικεφαλής του αμερικανικού κράτους, ο Τραμπ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός λέγοντας στους αξιωματούχους με τους οποίους συναντήθηκε ότι τους αγαπάει και τους στηρίζει πλήρως.

«Σας στηρίζω απόλυτα (…) Σας αγαπώ, σας σέβομαι» υπογράμμισε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους, που δεν παρέλειψε να εκτοξεύσει για μία ακόμη φορά τα πυρά του εναντίον των «ανέντιμων» δημοσιογράφων.

Με πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε