Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Κομμένες” οι μίνι φούστες από τη βουλή

Μπορείτε να σκεφτείτε τις Ελληνίδες βουλευτίνες με μίνι φούστα και βαθύ ντεκολτέ; Μάλλον όχι και καλά κάνετε. Τι γίνεται όμως αν οι βουλευτίνες είναι εντυπωσιακές καλλονές;

Στο πυρ το εξώτερο στέλνει τα αποκαλυπτικά γυναικεία συνολάκια ο νέος κώδικας ηθικής του Κρεμλίνου σύμφωνα με τον οποίο, τόσο οι Ρώσοι βουλευτές όσο και οι συνεργάτες τους θα απαγορεύεται στο εξής να φορούν μίνι φούστες και βαθιά ντεκολτέ.
 
Στέλνοντας το μήνυμα πως η Δούμα (η ρωσική κάτω βουλή) πλέον δεν είναι «αμέρικαν μπαρ», ο νέος κώδικας ηθικής του Κρεμλίνου επιβάλλει επί της ουσίας ένα νέο κώδικα ένδυσης βάσει του οποίου, στο εξής θα απαγορεύονται, τόσο στους βουλευτές όσο και στους συνεργάτες τους, οι μίνι φούστες και τα βαθιά αποκαλυπτικά ντεκολτέ.
 
Αντιθέτως, σύμφωνα με τους εν λόγω κανόνες ηθικής, όπως αυτοί παρουσιάζονται από τη ημερήσια εφημερίδα «Moskovsky Komsomolets», το ενδεδειγμένο κοινοβουλευτικό ντύσιμο θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από «επισημότητα, εγκράτεια, σεβασμό στην παράδοση και τάξη».
 
Κι αν οι παραπάνω οδηγίες δεν θα είχαν καμία αξία στο ελληνικό κοινοβούλιο, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για το ρωσικό καθώς εκεί, μεταξύ των βουλευτών, ξεχωρίζουν «πολιτικές» προσωπικότητες με πλούσια κάλλη όπως η πρώην πρωταθλήτρια της γυμναστικής, Αλίνα Καμπάεβα.

Η Αλίνα Καμπάεβα

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε