Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Κομμένο το σεξ γιατί έχεις…. χαμηλό IQ!

Αν νομίζετε ότι τα έχετε ακούσει όλα τότε κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Δικαστήριο απαγόρευσε σε 41χρονο να κάνει σεξ γιατί έχει χαμηλό δείκτη νοημοσύνης. Ακριβώς!
Αυτό έγινε στην Βρετανία όπου δικαστήριο έκρινε πως ένας 41χρονος δεν πρέπει να ξανακάνει σεξ επειδή έχει… χαμηλό δείκτη νοημοσύνης!
 
Η «κουφή» δικαστική απόφαση αφορά την περίπτωση ενός άνδρα, που συγκατοικεί με τον αγαπημένο του. Τόσο αγαπημένο ήταν το ζευγάρι, που του έδινε και καταλάβαινε, με αποτέλεσμα η γειτονιά να κάνει παράπονα στο δημοτικό συμβούλιο!
 
Το δημοτικό συμβούλιο ήταν αυτό που παρέπεμψε στην δικαιοσύνη τον Άλαν, όπως ονομάζεται ο ένοχος της υπόθεσης, επικαλούμενο αναρμοδιότητα για σεξουαλικά θέματα.
 
Ο δικαστής βρήκε έναν ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο να δικάσει τον 41χρονο: τον υπέβαλε σε τεστ IQ, από το οποίο προέκυψε πως ο Άλαν έχει δείκτη νοημοσύνης 48, κάτω δηλαδή από τον μέσο όρο.
 
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον δικαστή, ο 41χρονος δεν καταλαβαίνει τι κάνει όταν κάνει σεξ με τον σύντροφό του, οπότε… σεξ, τέλος!
 
Τι κι αν ο Άλαν διαμαρτυρήθηκε για παραβίαση της προσωπικής του ελευθερίας; Η απόφαση είναι απόφαση και το δημοτικό συμβούλιο καλείται τώρα να… επιβλέπει μην τυχόν ο 41χρονος παραβεί την ποινή του και κάνει σεξ με τον σύντροφό του!
 
Μια είναι η λύση Άλαν. Καλή ηχομόνωση στο σπίτι και… φίμωτρο!
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε