Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κόρη και σύζυγος πρώην πρωθυπουργού «μαλλιοτραβήχτηκαν» δημοσίως

Τα χαστούκια έπεφταν βροχή στην αίθουσα του αεροδρομίου και όλοι κοίταγαν με το στόμα ανοιχτό!

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν σ’ ένα από τα σαλόνια του αεροδρομίου της Μελβούρνης και μετά από διαξιφισμούς, όπως λέγεται, η μεγαλύτερη άστραψε τέσσερα χαστούκια στη μικρότερη η οποία, μάλιστα, συμβαίνει να είναι κόρη του συζύγου της, δηλαδή του πρώην πρωθυπουργού της Αυστραλίας, Μπομπ Χόουκ.
 
H Μπλανς ντ’ Αλπουντζέ, να υπενθυμίσουμε είναι η δημοσιογράφος-συγγραφέας που έγραψε τη βιογραφία του πρώην πρωθυπουργού Μπομπ Χόουκ. Κατά τη διάρκεια της συγγραφής του βιβλίου γεννήθηκε ένας φλογερός έρωτας ανάμεσα στους δύο που οδήγησε τον Μπομπ να εγκαταλείψει τη συζυγική του στέγη και να επισημοποιήσει το δεσμό του με την Αλπουντζέ.
 
Αυτό όμως που εξόργισε περισσότερο την οικογένεια του Μπομπ αλλά και τους φίλους του, ήταν το περιεχόμενο του βιβλίου, με αποτέλεσμα η κόρη του πρώην πρωθυπουργού, Σου, να γράψει τη βιογραφία της μητέρας της Χάζελ προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

 

 
Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, όμως η Αλμπουντζέ, πληροφορήθηκε κάποια επίμαχα σημεία του, “άναψε” και στην πρώτη ευκαιρία δεν δίστασε να χαστουκίσει τη Σου. Εκείνη κάλεσε την αστυνομία, ωστόσο επικράτησε η ψυχραιμία και παρά το θερμό επεισόδιο δεν έγιναν δηλώσεις. Η πέτρα του σκανδάλου και αυτόπτης μάρτυρας, ο Μπομπ Χόουκ, είπε ότι ”δεν θέλει να ρίξει λάδι στη φωτιά”. Το ίδιο και η Σου με την Αλπουντζέ.

 

 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε