Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Bροχή 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Κουράστηκα να είμαι μαφιόζος. Ελάτε να με συλλάβετε"

`Κουράστηκα να είμαι μαφιόζος. Ελάτε να με συλλάβετε`
REUTERS
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.12.2010 | 07:25
Πρώτη δημοσίευση: 28.12.2010 | 07:25

Τελικά είναι πολύ δύσκολο και κουραστικό ακόμη και να είσαι μαφιόζος. Όχι μη γελάτε γιατί μετά από χρόνια στο... κουρμπέτι κάποιοι κουράζονται και.... παραδίνονται!

«Είμαι μόνος και κουράστηκα να κρύβομαι, ελάτε να με συλλάβετε» είπε μέσω τηλεφώνου στην Αστυνομία της Τοσκάνης 56χρονος Ιταλός που παραδόθηκε δηλώνοντας απηυδισμένος από τη ζωή ως μαφιόζος.
 
Ο Πάολο Ανφόνσι είχε ήδη εκτίσει τριετή ποινή για συμμετοχή στη μαφιόζικη Ντρανγκέτα και είχε αποφυλακιστεί. «Προτιμώ να γυρίσω στη φυλακή» είπε στον άναυδο αστυνομικό στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής για να κανονίσει τις λεπτομέρειες της παράδοσής τους.
 
Ως μοναδικό όρο (προφανώς για λόγους κύρους) έθεσε να συλληφθεί από τον διοικητή της οικείας αστυνομικής μονάδας, τον οποίο γνώριζε προσωπικά. Για να διευκολύνει μάλιστα τις Αρχές ομολόγησε τη συμμετοχή του σε δύο ένοπλες ληστείες μετά την αποφυλάκισή του.
 
Ο ίδιος, σύμφωνα με την ιταλική Reppublica, δήλωσε πως θέλει να αλλάξει ζωή και να μην πληγώνει τους γύρω του.   Διαδώστε αυτό το άρθρο