Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κύπρος: Μυστήριο με θάνατο γυναίκας κατα τη διάρκεια τοκετού

Κύπρος: Μυστήριο με θάνατο γυναίκας κατα τη διάρκεια τοκετού
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.10.2010 | 15:30
Πρώτη δημοσίευση: 03.10.2010 | 15:09

Εισήχθη στο νοσοκομείο ενώ ήδη είχε ξαπεράσει κατα πολύ την ημερομηνία τοκετού. Οι γιατοί έφεραν στον κόσμο το υγιέστατο μωράκι αλλα η μητέρα ξεψύχησε.

Οταν η 41νός χρόνων γυναίκα απο τη Ρουμανία και μητέρα δύο παιδιών μπήκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν έγκυος 40 εβδομάδων και τεσσάρων ημερών. Αμέσως δόθηκε εντολή να μπεί στο χειρουργείο για να γεννήσει.

Αν και σύμφωνα με τον Ανδρέα Πολυνείκη, πρώτο Ιατρικό Λειτουργό του Υπουργείου Υγείας, όλα πήγαιναν καλά, κάποια στιγμή η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και παρουσίασε σπασμούς.

Γυναικολόγος μαζί με αναισθησιολόγο τη διασωλήνωσαν και της έκαναν καισαρική τομή, σώζοντας το βρέφος - ενα υγιέστατο κοριτσάκι-  που διέτρεξε μεγάλο κίνδυνο. Ωστόσο η μητέρα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν επανήλθε στη ζωή.

Ο κύριος Πολυνείκης ανέφερε ότι από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι δεν τίθεται θέμα αμέλειας εκ μέρους οποιουδήποτε. Η νεκροτομή δεν έδειξε την αιτία του θανάτου της, κάτι που αναμένεται να καταδείξουν οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

   


   Διαδώστε αυτό το άρθρο