Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κυριάκος Αμοιρίδης: “Έτσι τον σκότωσα”! Η κυνική ομολογία του εραστή της γυναίκας του πρέσβη

Κυριάκος Αμοιρίδης: “Έτσι τον σκότωσα”! Η κυνική ομολογία του εραστή της γυναίκας του πρέσβη

– Έχει ομολογήσει τη δολοφονία του Κυριάκου Αμοιρίδη ο αστυνομικός που είχε ερωτική σχέση με τη σύζυγό του!
– Υποστηρίζει πως πάλεψε με τον πρέσβη πριν τον δολοφονήσει
– “Έσπασε” όταν οι αστυνομικοί του έδειξαν βίντεο που τον τοποθετούσε στο σημείο του εγκλήματος

Ένας γάμος με “σύννεφα”, μια εξωσυζυγική σχέση, μια στυγερή δολοφονία. Αυτά συνθέτουν το παζλ του τραγικού θανάτου που βρήκε ο Έλληνας πρέσβης στη Βραζιλία, Κυριάκος Αμοιρίδης. Οι νέες λεπτομέρειες έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό, αφού εκτός από την Ελλάδα, η συγκεκριμένη υπόθεση έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και των βραζιλιάνικων μέσων ενημέρωσης. 

“Παλέψαμε”

Η αστυνομία θεωρεί πως ο αστυνομικός που συνελήφθη, ο Φρανσουάζ ντε Σόουζα Ολιβέιρα, είναι ο εραστής της συζύγου του Κυριάκου Αμοιρίδη και συνεργός της στην στυγερή δολοφονία.

Από νωρίς είχε γίνει γνωστό πως ο Έλληνας πρέσβης δεν έχασε τη ζωή του λόγω της φωτιάς στο αυτοκίνητο, αλλά δολοφονήθηκε νωρίτερα. Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό ήταν το πώς.

Κι αυτό τελικά προέκυψε από την κατάθεση του αστυνομικού. Ο οποίος αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες, όμως αναγκάστηκε να ομολογήσει, όταν οι αστυνομικοί του έδειξαν βίντεο στο οποίο ο ίδιος έχει καταγραφεί να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι το μοιραίο βράδυ.

Στην ομολογία του, λοιπόν, σύμφωνα με το g1.globo.com, αποκάλυψε πως ήρθε στα χέρια με τον Κυριάκο Αμοιρίδη και τελικά τον σκότωσε με το όπλο του, μεταφέροντας στη συνέχεια το πτώμα σε άλλο σημείο, με το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο πρέσβης.

Εδώ, ωστόσο, υπάρχει μια “σκιά”. Κι αυτό διότι το ίδιο μέσο μεταδίδει μαρτυρίες γειτόνων που υποστηρίζουν πως δεν άκουσαν πυροβολισμό, ενώ στο ίδιο πνεύμα κινείται και δημοσίευμα του O Globo, που τονίζει πως το πιο πιθανό είναι ο πρέσβης να μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου.

Ο φερόμενος ως εραστής της Φρανσουάζ Αμοιρίδη / Φωτό: extra.globo.com

Όλα αυτά θα φανούν πάντως. Είτε ο δράστης για κάποιο λόγο ψεύδεται σχετικά με τον πυροβολισμό, είτε όντως τον πυροβόλησε, αλλά για κάποιο λόγο δεν ακούστηκε η εκπυρσοκρότηση του όπλου…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε