Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

LAX: False alarm! Μοναδικός ένοπλος ο… Ζορό [pics, vid]

Φωτογραφία Twitter
Φωτογραφία Twitter

Ένας άνδρας ντυμένος Ζορό “οπλισμένος” με ένα πλαστικό σπαθί (απαραίτητο για έναν Ζορό!) ήταν ο μοναδικός ένοπλος που εμφανίστηκε στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Άλλος ένας συναγερμός για την παρουσία ενόπλου και πυροβολισμούς αποδείχθηκε λανθασμένος.

Ήταν περίπου 21:00 το βράδυ της Κυριακής (ξημερώματα Δευτέρας 29.08.2016) όταν έγινε το πρώτο τηλεφώνημα στη γραμμή έκτακτης ανάγκης πως ακούστηκαν πυροβολισμοί στο LAX, ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια των ΗΠΑ και όλου του κόσμου.

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν, τερματικά έκλεισαν και πέρασε τουλάχιστον μια ώρα μέχρι να επιβεβαιωθεί πως εκείνο που προκάλεσε τον πανικό δεν ήταν άλλο από έναν «δυνατό θόρυβο» όπως ανακοίνωσε μέσω twitter ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του Λος Άντζελες.

Το αν κάποιος απλά φώναξε και κάποιος άλλος φοβήθηκε προκαλώντας τον πανικό σε όλο το αεροδρόμιο ή αν πρόκειται για μια κακόγουστη φάρσα δεν έχει εξακριβωθεί. Η μόνη σύλληψη που έγινε, πάντως ήταν αυτή ενός άνδρα που ήταν ντυμένος Ζορό και στη μέση του είχε ένα πλαστικό σπαθί!

Από τη πρώτη στιγμή, η αστυνομία του Λος Άντζελες δεν επιβεβαίωνε την ύπαρξη ενόπλου ούτε τις πληροφορίες πως υπήρξαν πυροβολισμοί. Τηλεφωνήματα στη γραμμή έκτακτης ανάγκης δεν ανέφεραν απλά πυροβολισμούς στο terminal 8 αλλά υπήρξαν και τηλεφωνήματα από πολίτες που βρίσκονταν στους τερματικούς σταθμούς 1, 5 και 7 του αεροδρομίου και αναφορές για πολίτες που είχαν κρυφτεί στις τουαλέτες για να γλιτώσουν από τον φερόμενο ένοπλο!

Από τη στιγμή όμως που ανακοινώθηκε ότι ήταν ένας λανθασμένος συναγερμός, οι πολίτες άρχισαν να επιστρέφουν στο εσωτερικό του αεροδρομίου και ξεκίνησε η ομαλοποίηση της κατάστασης, αφού είχαν “ακινητοποιηθεί” και όλες οι πτήσεις.

Ο πανικός ήταν τέτοιος που ο κόσμος άρχισε να τρέχει έξω από το αεροδρόμιο, αφήνοντας μάλιστα πίσω ακόμη και τις βαλίτσες και τα προσωπικά του αντικείμενα!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε