Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Λαμάρ Όντομ: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει; Οι τελευταίες ώρες πριν βρεθεί αναίσθητος

Λαμάρ Όντομ: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει; Οι τελευταίες ώρες πριν βρεθεί αναίσθητος

Στον οργανισμό του βρέθηκε κάθε πιθανό ναρκωτικό. Ο Λαμάρ Όντομ συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αλλά οι γιατροί φοβούνται ότι η καρδιά του δεν θα αντέξει. Στον οργανισμό του πρώην πρωταθλητή του NBA με τους Λέικερς βρέθηκε κάθε πιθανό ναρκωτικό.

Λεπτομέρειες για τις τελευταίες ώρες πριν ο 36χρονος πρώην σταρ του NBA βρεθεί αναίσθητος από δυο πόρνες σε οίκο ανοχής στο Λας Βέγκας φέρνει στο φως η Daily Mail. Λεπτομέρειες γεμάτες ναρκωτικά, ποτό και πόνο. Ο Όντομ αποκαλούσε τον εαυτό του “κατεστραμμένο” άνδρα, αφού δεν είχε ξεπεράσει τον χωρισμό του από την Κλόε Καρντάσιαν, για την οποία μιλούσε συνεχώς στις κοπέλες από τον οίκο ανοχής.

Ο Όντομ έφτασε στο Love Ranch της Νεβάδα το Σάββατο και σύμφωνα με τη Daily Mail, οι κοπέλες που εργάζονται εκεί και τον είδαν, είδαν να έχει μαζί του σύνεργα για ναρκωτικά, κλαιγόταν συνεχώς για την κατεστραμμένη ζωή του, για τη σχέση του με την Κλόε Καρντάσιαν και είχε κάνει χρήση κοκαΐνης λίγο πριν πέσει αναίσθητος. Οι αρχές δεν έχουν αποκλείσει ούτε το ενδεχόμενο να πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας.

Θεωρείται πολύ πιθανό κατά την τετραήμερη κραιπάλη του στον οίκο ανοχής, εκτός από κοκαΐνη, ο Όντομ να πήρε κι άλλα ναρκωτικά. Αμερικανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι στον οργανισμό του βρέθηκε κάθε ναρκωτική ουσία που μπορεί να φανταστεί κανείς, ενώ φέρεται να είχε πάρει και 10 χάπια ενός υποκατάστατου Βιάγκρα για να μπορεί να αποδώσει σεξουαλικά.

Ο Όντομ ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά το διαζύγιό του από την Καρντάσιαν και δεν αποκλείεται η επανάληψη του ριάλιτι Keeping up with the Kardashians που προβλήθηκε την Κυριακή, ενώ ήταν ήδη στον οίκο ανοχής, να τον επηρέασε ακόμη περισσότερο. Η πρώην σύζυγός του είχε πει σε εκείνο το επεισόδιο πως ανησυχούσε για την ψυχική κατάσταση του Όντομ, μετά το θάνατο του καλύτερού του φίλου από ναρκωτικά.

Πηγές ανέφεραν στο TMZ πως ο πρώην μπασκετμπολίστας είχε υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά, υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση και έχει 50-50 πιθανότητες να επιζήσει. Ακόμη κι αν τα καταφέρει, όμως, είναι πιθανό να έχει υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ανώνυμη πηγή στη Daily Mail Online, όταν το περασμένο Σάββατο ο Όντομ έφτασε στον οίκο ανοχής, έδειχνε χαμένος. Ήταν φρικαρισμένος και κολλημένος με την Κλόε, έδειχνε στις ιερόδουλες φωτογραφίες όπου ήταν μαζί της. “Δεν ήταν εκεί μόνο για σεξ. Έψαχνε έναν ώμο να κλάψει, μια συντροφιά”, είπε η πηγή και πρόσθεσε πως ο Όντομ έμοιαζε πολύ αγχωμένος, τα κορίτσια προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και του έκαναν μασάζ. Αλλά τελικά ήθελε να διασκεδάσει και κάποιες στιγμές ξεσπούσε σε κλάματα. Είπε στα κορίτσια πως ήταν ένας κατεστραμμένος άνθρωπος, πως η ζωή του είναι ένα χάλι και πως δεν ήθελε που πήγαινε. Διασκέδαζε χωρίς σταματημό, έπαιρνε κοκαΐνη και βιάγκρα και τα κορίτσια είδαν κι άλλα σύνεργα ναρκωτικών”.

Οι αρχές ερευνούν αν δέχτηκε επισκέψεις ο Όντομ όσο βρισκόταν στον οίκο ανοχής αλλά και με ποιους μίλησε τηλεφωνικά. Στο μεταξύ, στη δημοσιότητα έρχεται και το τηλεφώνημα στο 911 που έγινε λίγο αφού βρέθηκε αναίσθητος στο δωμάτιό του ο Όντομ. Η γυναίκα, που αυτοαποκαλείται Μίστι, κάλεσε σε βοήθεια και επιβεβαίωσε ότι ο 36χρονος είχε κάνει χρήση κοκαΐνης. Αρχικά ενημερώνει πως ένας πελάτης δεν αναπνέει, δεν τον κατονομάζει αλλά λέει πως είναι ένας άνδρας κοντά στα 30.

Κάνει και δεύτερο τηλεφώνημα, πανικοβλημένη που ο Όντομ εξακολουθεί να μην αναπνέει. Λέει πως είναι αναίσθητος και πως λευκό υγρό βγαίνει από το στόμα του, ενώ η μύτη του αιμορραγεί. Στο τρίτο τηλεφώνημα, ο εκπρόσωπος Τύπου του οίκου ανοχής Ρίτσαρντ Χάντερ λέει πως ο άνδρας αναπνέει κανονικά. “Ροχαλίζει λίγο αλλά αναπνέει κανονικά. Έχει λίγο υγρό που βγαίνει από τη μύτη του. Αναπνέει με το στόμα ανοιχτό” τονίζει και επιμένει πως αναπνέει κανονικά.

Του δίνεται εντολή να τον γυρίσουν στο πλάι και στη συνέχεια ο Χάντερ αποκαλύπτει πως ο Όντομ είχε πάρει, το διάστημα των τριών ημερών πριν από τη στιγμή που έπεσε αναίσθητος, Reload, ένα σεξουαλικό ενίσχυμα για άνδρες, διάρκειας 72 ωρών. “Έχει πάρει κάμποσα τέτοια” λέει και πρόσθετει: “Κάποιος μου είπε ότι είχε μαζί του και κοκαΐνη, την οποία τελείωσε το Σάββατο”.

Στο πλευρό του, εκτός από την πρώην σύζυγό του Κλόε Καρντάσιαν, βρίσκεται η αδερφή της Κιμ και η μητέρα της Κρις Τζένερ, στο νοσοκομείο λέγεται πως μεταβαίνει και η Κέιτλιν Τζένερ, ενώ εκεί βρίσκονται ήδη η άλλοτε σύντροφός του Λίζα Μοράλες και τα δυο τους παιδιά, η 17χρονη Ντέστινι και ο 13χρονος Λαμάρ Τζούνιορ. Τις όποιες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν για λογαριασμό του Όντομ, θα τις πάρει η Κλόε Καρντάσιαν, αφού ναι μεν το ζευγάρι έχει υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου αλλά έχουν απομείνει κάποιες λεπτομέρειες και τυπικά θεωρούνται ακόμη παντρεμένοι.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε