Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Le Parisien: “Μόνο άνδρες αεροσυνοδοί στις πτήσεις που θα είναι επιβάτης ο Στρος Καν!”

Le Parisien: “Μόνο άνδρες αεροσυνοδοί στις πτήσεις που θα είναι επιβάτης ο Στρος Καν!”

Αν αληθεύει είναι εντυπωσιακό. Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, η Air France έχει αποφασίσει στις πτήσεις της που είναι επιβάτης ο Ντομινίκ Στρος Καν, να μην υπάρχει για δείγμα γυναίκα αεροσυνοδός!

 Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, οι δικηγόροι της καμαριέρας που κατηγορεί τον Στρος Καν για βιασμό, έχουν στα χέρια τους ανώνυμες επιστολές που καταγγέλουν τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ για ανάρμοστη συμπεριφορά.
Επιδιώκουν επίσης να πάρουν καταθέσεις από αεροσυνοδούς της Air France ή ακόμα και άλλους υπαλλήλους και επιβάτες που μπορεί να έχουν πέσει θυματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Στρος Καν.

Υπενθυμίζεται οτι όσο ήταν επικεφαλής του ΔΝΤ ο Ντομινίκ Στρος Καν είχε συνάψει συμφωνία με τον γαλλικό εθνικό αερομεταφορέα και μπορούσε να παίρνει όποια πτήση ήθελε χωρίς να έχει κλείσει εισιτήριο.

Επίσης, το γαλλικό περιοδικό Le Point, είχε δημοσιεύσει πληροφορίες οτι λίγο πριν συλληφθεί από τις αμερικανικές αρχές ο Στρος Καν είχε πει σε μια αεροσυνοδό: “Τι ωραίος κώ….ς!”

Πάντως εκπρόσωπος της Air France είπε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων οτι δεν υπάρχει καμμία οδηγία από την εταιρεία για την σύνθεση των πληρωμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ούρλιαζε σαν ζώο που το σφάζουν η σύζυγος του Στρος Καν όταν έμαθε για την σύλληψή του

Έκλαιγε για μέρες δηλώνει η καμαριέρα που κατηγορεί τον Στρος Καν

Αναβολή στην αναβολή για τη δίκη Στρος Καν

Η καμαριέρα έλυσε τη σιωπή της – “Μου φάνηκε τρελός ο Στρος Καν. Θέλω να πάει φυλακή”!


Θηλυκή εταιρία κατά Στρος Καν – Μετά την κόρη, τον καταγγέλλει και μάνα!

Θα καταθέσει και η κόρη του Στρος Καν

Στρος Καν: «Αγάπη μου, πήγα με τρεις γυναίκες»

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε