Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Λέοναρντ Κοέν: Η τελευταία του φωτογραφία [pic]

φωτό αρχείου Reuters
φωτό αρχείου Reuters

Η τελευταία εικόνα του θρυλικού Λέονανρτ Κοέν από τον φακό της προσωπικής του φωτογράφου.

Τη φωτογραφία του θρυλικού ποιητή, τραγουδοποιού και καλλιτέχνη που έφυγε από τη ζωή στις 7 Νοεμβρίου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η προσωπική του φωτογράφος και σκηνοθέτιδα των βιντεοκλίπ του Dominique Issermann.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία, η τελευταία με τη ματιά της Issermann, είναι τραβηγμένη τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο σπίτι του Κοέν στο Λος Άντζελες.

Με την πλάτη στον φακό και το χαρακτηριστικό του καπέλο ο Κοέν απαθανατίστηκε καθισμένος σε μια καρέκλα στην αυλή του σπιτιού του. Δίπλα του, το μπαστούνι του.

 

LEONARD COHEN Forever . Last picture I took . September 2016 . Los Angeles . Home .

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dominique Issermann (@dominiqueissermann) στις

“Λέοναρντ Κοέν για πάντα. Η τελευταία φωτογραφία που τράβηξα. Σεπτέμβριος 2016. Λος Άντζελες. Σπίτι” γράφει στη λεζάντα η Issermann.

Η αιτία θανάτου

Ο μάνατζερ του αποκάλυψε ότι ο Λέοναρντ Κοέν πέθανε στον ύπνο του μετά από πτώση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

“Ο θάνατός του ήταν αιφνίδιος, αναπάντεχος και ειρηνικός”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Cohencentric ο Ρόμπερτ Κόρι.

Ο Λέοναρντ Κοέν έφυγε από τη ζωή στις 7 Νοεμβρίου σε ηλικία 82 ετών και ο θάνατός του ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα του στο Facebook τρεις ημέρες μετά.

Η απώλεια του προκάλεσε θλίψη στους απανταχού θαυμαστές του που τον αποχαιρέτισαν με εκατομμύρια αναρτήσεις στα social media.

Η ταφή του έγινε στον Καναδά, δίπλα στους γονείς του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε