Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Λίντσεϊ Λόχαν: Ασπάστηκε το Ισλάμ; “Alaikum salam” και διαγραφή φωτογραφιών στο Instagram

Λίντσεϊ Λόχαν: Ασπάστηκε το Ισλάμ; “Alaikum salam” και διαγραφή φωτογραφιών στο Instagram

Οι μουσουλμάνοι έχουν αρχίσει να καλωσορίζουν τη Lindsay Lohan στο Ισλάμ μετά την αινιγματική κίνησή της να σβήσει τις αναρτήσεις της στο Instagram και να γράψει “Alaikum Salam”, αραβικό χαιρετισμό που σημαίνει “να έχετε ειρήνη”.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν διέγραψε τις φωτογραφίες και άλλαξε το bio της μέσα στο Σαββατοκύριακο, με πολλούς να εκτιμούν ότι ασπάστηκε το Ισλάμ. “Είμαι πολύ χαρούμενος που η Λίντσεϊ Λόχαν βρήκε το Ισλάμ. Είθε ο Αλλάχ να την καθοδηγήσει και να την ευλογεί”, έγραψε μια νέα γυναίκα στο Twitter.

Υπήρχαν φήμες και το 2015 πως η διάσημη ηθοποιός ασπάστηκε το Ισλάμ όταν φωτογραφήθηκε να κρατά ένα αντίγραφο του Κορανίου ενώ έκανε κοινωνική εργασία στο Μπρούκλιν. Όταν εμφανίστηκε στο τουρκικό σόου Haber Turk τον περασμένο χρόνο εξήγησε ότι ήταν δώρο που της είχαν κάνει φίλοι.

“Οι πολύ κοντινοί μου φίλοι, που μου στάθηκαν πολύ, στο Λονδίνο είναι Σαουδάραβες και μου έδωσαν το Κοράνι. Το έφερα στη Νέα Υόρκη επειδή το μάθαινα. Μου άνοιξε πόρτες ώστε να βιώσω την πνευματικότητα και να βρω ένα άλλο πραγματικό νόημα. Αυτή είμαι. Με σταύρωσαν για αυτό στην Αμερική. Με έκαναν να φαίνομαι σαν τον Σατανά. Ήμουν κακός άνθρωπος επειδή κρατούσα το Κοράνι”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε