Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Λιώνει” για την Pippa ο Harry – Δείτε φωτο

Λιώνει” για την Pippa ο Harry – Δείτε φωτο
Οι (βρετανικές) κακές γλώσσες λένε πως ο αδιόρθωτος γυναικάς πρίγκιπας Harry δεν έχει πλέον μάτια παρά για την αδερφή της νύφης του και έχει βάλει σκοπό να την κατακτήσει.
 

Δεν υπάρχει ”κουστομπολίστικη” εκπομπή ή περιοδικό στην Αγγλία που να σέβεται τον εαυτό του, που να μην έχει βάλει κάτω και να αναλύσει από κάθε γωνία τις φωτογραφίες και τα video από τον βασιλικό γάμο και ιδίως ότι αφορά στο πιο hot ζευγάρι, τον πρίγκιπα Harry και την πανέμορφη Pippa.

 
Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί και αμέτρητες τηλεοπτικές ώρες έχουν αναλωθεί για να ερμηνεύσουν τα γλυκόλογα που ο άτακτος πρίγκιπας ψιθύρισε στη νύφη του αλλά και το ότι επέλεξε να φύγει μαζί της για το γαμήλιο πάρτυ αντί να συνοδεύσει την εως πριν από το γάμο αγαπημένη του Chelsy Davy.

 
Από την άλλη πλευρά της ο κύριος Alex Loudon, δεν δείχνει να θέλει να χάσει την Pippa και δεν φοβάται να τα βάλει ακόμα και με τον πρίγκιπα.Ο εως τώρα εκλεκτός της Pippa, είναι υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος, ήταν πρώην παίκτης του kricket, μα πάνω απ’ όλα είναι φίλος με τον γαμπρό, τον πρίγκιπα William από τα φοιτητικά χρόνια.

 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε