Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Λιώνει καρδιές ο μπόμπιρας που δίνει μάχη με τον νανισμό [vid]

Λιώνει καρδιές ο μπόμπιρας που δίνει μάχη με τον νανισμό [vid]

Ο 17 μηνών Wyatt Keeton διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή νανισμού και τα μέσα τον αποκαλούν τον πιο γλυκό θαυμαστή των Atlanta Falcons.

“Μας αρέσει να σκεφτόμαστε τον Wyatt ως το μικρό μας αουτσάιντερ όπως και οι Falcons ήταν αουτσάιντερ αυτή τη σεζόν. Κανείς δεν τους δίνει εύσημα ή δεν πιστεύει ότι θα κάνουν πολλά. Ο Wyatt, όπως και οι Falcons, θα τους αποδείξει ότι κάνουν όλοι λάθος”, σημείωσε η 34χρονη μητέρα του Jennifer Keeton στο CNN.

“Πιστεύουμε απόλυτα ότι είναι ο πιο χαριτωμένος οπαδός των Falcons στον κόσμο”, τόνισε ο πατέρας του Kevin Keeton.

To Children’s Healthcare της Ατλάντα που φιλοξένησε μια εκδήλωση για την υποστήριξη των Atlanta Falcons πριν το Super Bowl ανάρτησε μια φωτογραφία του μικρού Wyatt στη σελίδα του στο facebook μόλις οι Falcons προκρίθηκαν στο Super Bowl. Η φωτογραφία δεν άργησε να γίνει viral, με πάνω από 15.000 ανθρώπους να μη χορταίνουν το μικρό αγοράκι.

“Όταν κοιτάζω τον Wyatt απλά βλέπω δύναμη, αποφασιστικότητα, πείσμα και νοημοσύνη. Είναι τόσο έξυπνος”, σημείωσε η μητέρα του. “Είναι από τα πιο δυνατά παιδιά που έχω γνωρίσει” τόνισε ο πατέρας του μικρού από την πλευρά του.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε