Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Ληστές σκότωσαν 28χρονη στο ταξίδι του μέλιτος!

ΦΩΤΟ: DAILY MAIL
Μια συγκλονιστική ιστορία έγινε το Σαββατοκύριακο. Ένα νιόπαντρο ζευγάρι έκανε τον μήνα του μέλιτος όταν ληστές μπήκαν στο ταξί τους και σκότωσαν τη γυναίκα….
Πρόκειται για ένα ζευγάρι βρετανών τουριστών που βρισκόταν για το μήνα του μέλιτος στην Νότια Αφρική.
 
Η 28χρονη Άννι Ντεγουάνι βρισκόταν στο Κέιπ Τάουν μαζί με τον εκατομμυριούχο σύζυγος της Σρίεν Ντεγουάνι. Γύρω στις 11 το βράδυ επέστρεφαν στο ξενοδοχείο του με ένα ταξί που είχαν νοικιάσει.

To ζευγαρί Σρίεν και Άννι Ντεγουάνι. ΦΩΤΟ DAILY MAIL

 
Δύο ένοπλοι άνδρες σταμάτησαν το ταξί στην μέση του δρόμου. Πέταξαν έξω τον οδηγό και μπήκαν μέσα αυτοί και γκάζωσαν το αμάξι. Μια ώρα αργότερα αφού πήραν ότι χρήματα είχαν πάνω τους οι ληστές απελευθέρωσαν τον Σρίεν κράτησαν όμως την νιόπαντρη κοπέλα. Ο Σρίεν Ντεγουάνι πήγε αμέσως στην αστυνομία και άρχισαν τις έρευνες.
 
Μετά από λίγη ώρα βρέθηκε το άψυχο κορμί της 28χρονης Άννι σε μια συνοικία του Κέιπ Τάουν που σύμφωνα με πληροφορίες έχει πυροβοληθεί.

Το ταξί που επέβαινε το άτυχο ζευγάρι. ΦΩΤΟ DAILY MAIL

 
 
Το ζευγάρι είναι από Μπρίστολ της Βρετανίας και είχε παντρευτεί πριν από δύο εβδομάδες.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας το ζευγάρι αποφάσισε να αλλάξει την διαδρομή που κανονικά θα έκανε για να πάει στο ξενοδοχείο για να εξερευνήσει την περιοχή και έτσι βρέθηκαν σε μια από τις πιο επικίνδυνες περιοχές της πόλης αφού το Κέιπ Τάουν δεν έχει την εγκληματικότητα που έχει το Γιοχάνεσμπουργκ.
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε