Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Λονδίνο: Aποσβολωμένος o Τραμπ ενημερώνεται για την επίθεση [vid]

Φωτο Twitter / @BraddJaffy
Φωτο Twitter / @BraddJaffy

Είναι η στιγμή που ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, πληροφορείται από τους συνεργάτες του για τη διπλή επίθεση στο Λονδίνο.

Ακριβώς ένα χρόνο μετά τις συντονισμένες τρομοκρατικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ και το μετρό των Βρυξελλών, που κόστισαν τη ζωή 32 ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσότερων από 320, στο Λονδίνο έχει σημάνει συναγερμός.

Δύο επιθέσεις έχουν σκορπίσει τον τρόμο στη βρετανική πρωτεύουσα. Ένα αυτοκίνητο φέρεται να παρέσυρε ανθρώπους, ενώ ένας ακόμη άνδρας φέρεται να τραυμάτισε έναν αστυνομικό με μαχαίρι και στη συνέχεια ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Η περιοχή γύρω από το βρετανικό Κοινοβούλιο έχει αποκλειστεί και οι βρετανικές Αρχές έχουν ήδη ενημερώσει πως αντιμετωπίζουν την κατάσταση ως “περίπτωση τρομοκρατίας”, μέχρι να… αποδειχθεί το αντίθετο.

Οι πρώτες, σοκαριστικές φωτογραφίες από το σημείο έχουν ήδη προκαλέσει σοκ σε ολόκληρο τον κόσμο, ωστόσο η δυσάρεστη είδηση έφτασε φυσικά και στα αυτιά του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε την στιγμή που ο Τραμπ ενημερώνεται από συνεργάτες του για τα περιστατικά στην Αγγλία και μοιάζει να είναι αμήχανος. Μάλιστα, ακούγεται να λέει το εξής: “Μαθαίνουμε κάποια μεγάλα νέα που σχετίζονται με το Λονδίνο. Μόλις συνέβη“.

Δείτε τα βίντεο μέσα από τον Λευκό Οίκο

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε