Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μακάβρια ανακάλυψη – Πτώματα σε νησί – Τους είχαν θάψει ζωντανούς

Μπροστά σε ένα μυστήριο είναι οι ουγγρικές αρχές, οι οποίες ανακάλυψαν πτώματα σε νησί στην Βουδαπέστη και μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας τα θύματα ενδέχεται να είχαν ταφεί ζωντανά.

Η Εθνική Υπηρεσία Ερευνών δεν επιβεβαίωσε τον αριθμό των θυμάτων και δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες.

“Βρέθηκαν αρκετά πτώματα και ερευνούμε το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας,” δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Λάζλο Μπάρτα.

Η εφημερίδα Magyar Nemzet γράφει ότι έλαβε πληροφορία από έναν άνδρα ο οποίος κατάφερε να απεγκλωβιστεί έχοντας προηγουμένως ταφεί μέχρι τη μέση. Σύμφωνα με όσα είπε εκείνοι που οργάνωσαν αυτό το σκηνικό θανάτου είχαν βάλει γύρω – γύρω και άγρια σκυλιά για να μην μπορεί κανείς να ξεφύγει. Είπε επίσης οτι αφού ξέφυγε και ήταν καλυμμένος με λάσπη και αίματα, ζήτησε βοήθεια από πολλούς περαστικούς αλλά κανείς δεν ήταν διατεθειμένος να του την δώσει.

Ενας Σέρβος, άνθρωπος του υποκόσμου, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τις δολοφονίες, οδήγησε την αστυνομία στον τόπο του εγκλήματος, σε δασική περιοχή του νησιού Τσεπέλ, όπου ανακαλύφθηκαν 4 πτώματα, έγραψε η εφημερίδα.

Επίσης, αναζητείται και ένα ζευγάρι ούγγρων, οι οποίοι φέρονται να είχαν υποχρεώσει τα θύματα να τους δώσουν τους αριθμούς PIN των καρτών τους προκειμένου να τους πάρουν όσα χρήματα είχαν στην τράπεζα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε