Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μακελειό στο Σιάτλ! – Σκότωσε τέσσερις και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Μακελειό στο Σιάτλ! – Σκότωσε τέσσερις και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Τέσσερις νεκροί, δυο σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός του φονικού αμόκ που έπιασε άγνωστο άνδρα. Αφού σκόρπισε θάνατο και πανικό στο Σιάτλ, προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Όλα ξεκίνησαν σε μια καφετέρια που βρίσκεται κοντά στο πανεπιστήμιο του Σιάτλ. Περίπου στις 11:00 το πρωί (21:00 ώρα Ελλάδας), ένας άνδρας περίπου 30 ετών μπήκε στο μαγαζί. Κανείς δεν κατάλαβε ότι ήταν οπλισμένος. Μέχρι που τράβηξε το πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί κατά πάντων.

Δυο από τους πελάτες της καφετέριας πέθαναν επί τόπου, ενώ ένας ακόμη υπέκυψε αργότερα στο νοσοκομείο. Ο δράστης διέφυγε. Στο παρακάτω video φαίνεται ο δράστης από την κάμερα ασφαλείας. Σε μια από τις φωτογραφίας φαίνεται και το όπλο του.

Λίγες ώρες αργότερα, σε πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης, μια γυναίκα πυροβολήθηκε εν ψυχρώ στο κεφάλι. Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος. Ο δράστης διέφυγε με αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε στη συνέχεια εγκαταλελειμμένο.

Αρχικά, η αστυνομία δε συνέδεσε τα δυο περιστατικά. Αποδείχθηκε όμως ότι ο δράστης των δυο επιθέσεων ήταν το ίδιο πρόσωπο.


Από τις έρευνες που ακολούθησαν όμως, οι αρχές κατάλαβαν πως έψαχναν ένα πρόσωπο. Η αστυνομία εντόπισε τον ένοπλο στο δυτικό τμήμα της πόλης. Κι όταν του ζήτησαν να πετάξει το όπλο του και να παραδοθεί, εκείνος το έστρεψε στο κεφάλι του και πυροβόλησε, επιχειρώντας να αυτοκτονήσει.

Τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.





ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτός είναι ο κανίβαλος του Μαϊάμι

Κανιβαλισμός on camera – Του έτρωγε το πρόσωπο κάτω από μια γέφυρα – Εικόνες που σοκάρουν

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε