Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαμά η… Αλάνις Μορισέτ!

Η καναδή τραγουδίστρια Αλάνις Μορισέτ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί ανήμερα Χριστουγέννων.

Μετά τον Έλτον Τζον που έγινε μπαμπάς και η τραγουδίστρια Αλάνις Μορισέτ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί ανήμερα των Χριστουγέννων στο Λος Άντζελες, ανακοίνωσε χθες ο ατζέντης της στην ιστοσελίδα του περιοδικού People.
 
«Η Αλάνις Μόρισετ και ο Μάριο «Σόουλαϊ» Τρέντγουεϊ υποδέχθηκαν το παιδί τους, ονόματι Έβερ Ίμρε Μορισέτ-Τρέντγουεϊ, στις 25 Δεκεμβρίου. Όλοι τους είναι καλά και πολύ ευτυχισμένοι», τόνισε ο ατζέντης της τραγουδίστριας.
 
Η 36χρονη τραγουδίστρια της ροκ, η οποία υπέγραψε πολλές επιτυχίες στη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 (όπως τα “Hand in my pocket”, “You learn”, “Ironic”) είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Αύγουστο, έπειτα από το γάμο της με τον 30χρονο Μάριο Τρέντγουεϊ, στην κατοικία τους στο Λος Άντζελες στις 22 Μαΐου.
 
Πριν τη σχέση τους, η Μορισέτ υπήρξε σύντροφος του καναδού ηθοποιού Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος την εγκατέλειψε για τα κάλλη της αμερικανής ηθοποιού Σκάρλετ Γιόχανσον. Οι δύο ηθοποιοί είχαν παραμένει παντρεμένοι για δύο χρόνια, προτού ανακοινώσουν το διαζύγιό τους στις 14 Δεκεμβρίου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε