Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μάντσεστερ: Παρουσιάστρια “έπνιξε” τον λυγμό της για το αιματοκύλισμα [vid]

Μάντσεστερ: Παρουσιάστρια “έπνιξε” τον λυγμό της για το αιματοκύλισμα [vid]

Σοκαρισμένοι οι παρουσιαστές του Good Morning Britain για τη φρικιαστική τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της Ariana Grande στο Μάντσεστερ.

Οι παρουσιαστές του Good Morning Britain Susanna Reid και Piers Morgan δεν μπορούσαν να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους καθώς συζητούσαν για το άρρωστο τρομοκρατικό χτύπημα στη συναυλία της Ariana Grande στο Μάντσεστερ Αρένα.

Το τηλεοπτικό δίδυμο επικοινώνησε με τη Charlotte Campbell που αναζητά απεγνωσμένα τη 15χρονη κόρη της Olivia μετά την έκρηξη και ζητά από όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη της να έρθει σε επαφή μαζί της. “Έχω τηλεφωνήσει παντού. Έχω επικοινωνήσει με τις αρχές. Μου είπαν ότι δεν υπάρχουν νέα και πως πρέπει να περιμένω. Περιμένω σπίτι σε περίπτωση που γυρίσει εδώ. Ήταν εκεί με τον καλύτερό της φίλο από το σχολείο. Εκείνος βρέθηκε στο νοσοκομείο. Δεν είμαι σίγουρη σε τι κατάσταση βρίσκεται. Αν κάποιος δει την Olivia ας τη δώσει το τηλέφωνό του για να με πάρει. Ξέρει τον αριθμό μου”, σημείωσε στον αέρα της εκπομπής η Charlotte Campbell.

“Είμαστε όλοι γονείς εδώ και κατανοούμε την αγωνία που περνάτε. Ελπίζουμε το κοριτσάκι σας να είναι κάπου ασφαλές ή στο νοσοκομείο και δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί σας”, σημείωσε ο Morgan Piers. Η Susanna Reid πάλευε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. “Δεν μπορώ να φανταστώ την αγωνία που περνάνει αυτοί οι γονείς. Δεν βοηθά κανέναν αν χάσω την ψυχραιμία μου” είπε με τρεμάμενη φωνή.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε