Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μάντσεστερ: Σώθηκε γιατί μιλούσε στο κινητό! Εξοστρακίστηκε παξιμάδι!

Μάντσεστερ: Σώθηκε γιατί μιλούσε στο κινητό! Εξοστρακίστηκε παξιμάδι!

Απίστευτα τυχερή λόγω του iPhone της στάθηκε μια μητέρα που έχασε το δάχτυλό της στην τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ.

Η 45χρονη Lisa Bridgett μιλούσε στο τηλέφωνο τη στιγμή που ο Salman Abedi ενεργοποίησε τον εκρηκτικό μηχανισμό, σκορπώντας τον θάνατο στο Μάντσεστερ Αρένα μετά το τέλος της συναυλίας της Ariana Grande.

Αν εκείνη τη στιγμή δεν μιλούσε στο κινητό, το παξιμάδι που έκοψε το δάχτυλό της και εξοστρακίστηκε θα μπορούσε να της έχει διαπεράσει το κεφάλι. Ο σύζυγός της Steve δήλωσε πως η γυναίκα του είναι πολύ τυχερή που είναι ζωντανή και πιστεύει ότι το τηλέφωνο επιβράδυνε το παξιμάδι που τη βρήκε ξυστά στη μύτη και το μάγουλο.

Η Lisa Bridgett ήταν στη συναυλία με την κόρη και τον φίλο της κόρης της. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την Τρίτη και θα ξαναμπεί στο χειρουργείο για πολλαπλά τραύματα, συμπεριλαμβανομένου ενός σπασμένου αστραγάλου και μεγάλης πληγής στον μηρό της.

“Το γεγονός ότι εκείνη τη στιγμή μιλούσε στο τηλέφωνο της έσωσε πιθανότατα τη ζωή”, δήλωσε ο 45χρονος σύζυγός της Steve. Το παξιμάδι χτύπησε στο τηλέφωνο και πιθανότατα εξοστρακίστηκε και επιβραδύνθηκε σημαντικά.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε